Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Bobbi Brown: En jordnær superhelt

Intervju
Bobbi Brown er makeupartisten som gikk lei av contouring og skrikete leppestift. Med sitt eget makeupmerke og ”the no-makeup look” tok hun verden med storm.

Bobbi browns skimmerpalett Shimmer Bricks blir kjøpt hvert eneste minutt ett eller annet sted i verden. Helt siden merket ble lansert i 1991 har nettopp naturlig glød og den jordnære paletten vært nøkkelen til varemerkets suksess. I dag er det kanskje ikke så revolusjonerende å skape seg et navn ved å være nøytral og nedtonet. Men på slutten av 1980-tallet, da makeupikonet Bobbi Brown fikk sitt gjennombrudd, var "naturlig" nærmest et skjellsord innen mote og makeup. Bobbi startet som profesjonell makeupartist i New York i 1980, og ble raskt både anerkjent og kritisert for sin ”no-makeup look” i en tid då alt handlet om sterke farger og overdreven contouring.

– Den gangen jeg startet som makeupartist, ønsket alle contouring og sterke farger. Jeg ble derimot forbauset over hvor vakre modellene var når de vasket av seg sminken. Jeg har alltid elsket nude – og nude betyr ikke beige. Det er fargen som helt nøyaktig matcher hudtonen, leppene og øynene dine. Så jeg fortsatte å lage den naturlige looken jeg likte, selv om mange i bransjen mente jeg tok feil, forteller hun.

Bobbi møtte helt tilfeldig en kjemiker på et fotoopptak, og hun beklaget seg over tidens tørre og skrikete leppestifter. Sammen utviklet de den perfekte, leppefargede leppestiften som ikke fantes på markedet på det neonfargede 80-tallet. Én nyanse ble snart til ti, og slik var merket Bobbi Brown født. Det viste seg at den naturlige looken var etterlengtet. Leppestiften ble raskt utsolgt overalt. Selv i dag er den første nyansen, Brown, merkets bestselgende leppeprodukt.

– For meg har det aller viktigste alltid vært å følge magefølelsen. Jeg lanserte aldri noe bare fordi alle andre gjorde det. For eksempel utviklet jeg aldri en contouringpalett,selv om det var et press. Jeg hater contouring. Det får folk til å tro at det er noe galt med ansiktet deres, i tillegg til at det ikke ser bra ut i det hele tatt. For meg handler vakker hud om fukt og glød!

Bobbi Brown

Kjøp her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331