Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Bobbi Brown: En jordnær superhelt

Intervju
Bobbi Brown er makeupartisten som gikk lei av contouring og skrikete leppestift. Med sitt eget makeupmerke og ”the no-makeup look” tok hun verden med storm.

Bobbi browns skimmerpalett Shimmer Bricks blir kjøpt hvert eneste minutt ett eller annet sted i verden. Helt siden merket ble lansert i 1991 har nettopp naturlig glød og den jordnære paletten vært nøkkelen til varemerkets suksess. I dag er det kanskje ikke så revolusjonerende å skape seg et navn ved å være nøytral og nedtonet. Men på slutten av 1980-tallet, da makeupikonet Bobbi Brown fikk sitt gjennombrudd, var "naturlig" nærmest et skjellsord innen mote og makeup. Bobbi startet som profesjonell makeupartist i New York i 1980, og ble raskt både anerkjent og kritisert for sin ”no-makeup look” i en tid då alt handlet om sterke farger og overdreven contouring.

– Den gangen jeg startet som makeupartist, ønsket alle contouring og sterke farger. Jeg ble derimot forbauset over hvor vakre modellene var når de vasket av seg sminken. Jeg har alltid elsket nude – og nude betyr ikke beige. Det er fargen som helt nøyaktig matcher hudtonen, leppene og øynene dine. Så jeg fortsatte å lage den naturlige looken jeg likte, selv om mange i bransjen mente jeg tok feil, forteller hun.

Bobbi møtte helt tilfeldig en kjemiker på et fotoopptak, og hun beklaget seg over tidens tørre og skrikete leppestifter. Sammen utviklet de den perfekte, leppefargede leppestiften som ikke fantes på markedet på det neonfargede 80-tallet. Én nyanse ble snart til ti, og slik var merket Bobbi Brown født. Det viste seg at den naturlige looken var etterlengtet. Leppestiften ble raskt utsolgt overalt. Selv i dag er den første nyansen, Brown, merkets bestselgende leppeprodukt.

– For meg har det aller viktigste alltid vært å følge magefølelsen. Jeg lanserte aldri noe bare fordi alle andre gjorde det. For eksempel utviklet jeg aldri en contouringpalett,selv om det var et press. Jeg hater contouring. Det får folk til å tro at det er noe galt med ansiktet deres, i tillegg til at det ikke ser bra ut i det hele tatt. For meg handler vakker hud om fukt og glød!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331