Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

God påske! Oppdag vår påskekalender med 30-50% på herlige produkter! Se hele kalenderen her. Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Bobbi Brown

"Vakker. Anvendelig. Avslappet. Hos Bobbi Brown handler skjønnhet blant annet om dette. Det prestisjefulle skjønnhetsmerket ble grunnlagt i 1991 av den legendariske makeupartisten Bobbi Brown, og merket er dedikert til å gjøre det enkelt for alle kvinner å hente frem det beste i eget utseende. Med produkter for ansiktet som er designet for å se ut som hud; farge til øyne, kinn og lepper som fremhever i stedet for å skjule; og hudpleie som umiddelbart får både huden og makeupen til å fremstå fra sin beste side, hyller Bobbi Brown det positive. Oppdag Bobbi Brown, skjønnhet som lar deg være den du er."

Base

Lepper

øyesminke

øyenbryn

Merker
Hudtype
Farger
Dekkevne
Finish
Formel
Egenskap
68 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331