Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere & gaveesker!

BeautyAct: De 10 beste produktene

Eksperttips
Nå er det ett år siden lanseringen av BeautyAct hos oss på KICKS! Det brede utvalget av hudpleie, makeup og sminkebørster som gjør beautyrutinen din både supereffektiv og kreativ, ble raskt en stor suksess. Her presenteres BeautyActs ti mest populære storselgere – hvilke har du i toalettvesken?

1. HUDPLEIENDE GLOW: Radiant Skin Primer 
Hudpleie står i fokus også i BeautyActs makeup med ingredienser som hyaluronsyre og niacinamid. Den glødgivende primeren Radiant Skin Primer inneholder niacinamid som gir huden styrke, elastisitet og fuktighet. I tillegg til å gi fantastisk glød, får denne favoritten også din foundation til å sitte lengre.

2. EFFEKTFULL MASCARA: Daring Impact Mascara
BeautyActs bestselgende mascara gir både fantastisk lengde og dramatisk volum takket være fibre. Den er også intenst nattsvart slik at den virkelig setter øynene i fokus.

3. FUKTIGHET TIL ALLE: HydraRepair Melting Cream 
BeautyActs aktive og skånsomme hudpleie, der hvert enkelt produkt er fullt av imponerende ingredienser, har noe for alle. Denne spesielle fuktboostende ansiktskremen passer for alle hudtyper. En blanding av ulike hyaluronsyrer sørger for at fuktbalansen i huden er på topp.

4. SUPERSERUM: 2% RetinolPower Raffinering Serum 
RetinolPower Refining Serum inneholder 2 % retinolkompleks og 35 % skvalen som sammen gjør huden din fastere, jevnere, mykere og gir den mer fuktighet. Det oljebaserte serumet passer for alle hudtyper, og er en storfavoritt blant alle BeautyActs effektive serum.

5. POPULÆR PALETT: Iconic Contour Kit
Iconic Contour Kit inneholder tre matte, høypigmenterte nyanser for contouring og et banana powder for lysnende effekt. Ved første øyekast er det lett å tro at den bare er til konturering og highlighting, men den er like fin til øynene! Den populære paletten kommer i to nyanser, en lysere og en
mørkere.

6. FOR PERFEKT FINISH: Hydra Sheer Loose Setting Powder
Baseproduktene fra BeautyAct kommer i en mengde nyanser og teksturer, slik at du alltid kan matche hudtonen, hudtypen og stilen din. Storfavoritten Hydra Sheer Loose Setting Powder er et ultrafint utjevnende pudder som gir en naturlig matt og jevn hudoverflate, samtidig som det fikserer foundation og gir fuktighet. Det kommer i fire nyanser, samt en transparent variant

7. HELT RENT: ClearComplexion Cleansing Gel
Denne gelrensen gir huden fuktighet ved hjelp av hyaluronsyre samtidig som den vasker bort både urenheter og sminke. Den skånsomme gelen styrker hudbarrieren hver gang du bruker den.

8. PROFF PENSEL:  Slanted Powder Brush
BeautyActs sminkebørster er både enkle å bruke og stilige. Som all hudpleie og sminke fra BeautyAct, er børstene også 100 prosent veganske. Denne vinklede børsten for ansiktet gjør det enkelt å legge rouge, bronzer og konturering.

9. UTJEVNENDE HUDHELT: 2% BHA + 1% Zinc Purifying Toner 
Er du på jakt etter en ny hudhelt til badesromsskapet, har BeautyAct garantert det du leter etter. Denne toneren med eksfolierende BHA og oljebalanserende sink gjør raskt en forskjell for hud med store porer, og har blitt et must i mange beautyelskeres hudpleierutiner.

10. OPPIGGENDE GODSAKER TIL ØYNENE: RetinolRenew Eye Cream 
At retinol har en foryngende effekt på huden er vitenskapelig bevist. BeautyActs populære øyekrem inneholder et innovativt retionolkompleks som motvirker linjer, mørke ringer og har en oppiggende effekt på huden rundt øynene dine. Tuben har også en applikator med en lett kjølende effekt som føles himmelsk på morgentrøtte øyne.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331