Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Sofi Fahrman hudpleierutine: ”Det får kun ta fem minutter”

Intervju
Før brukte hun bare såpe, men nå har Escadas nye duftambassadør Sofi Fahrman utvidet repertoaret med fargesterk neglelakk, en nøye utvalgt duftgarderobe og franske hudpleiefavoritter.

Hvilken type skjønnhetsprodukter er du mest svak for?
– Neglelakk! Når jeg åpner skapet på badet, er det som å se inn i en regnbue!

Har du noen trofaste gamle venner i sminkepungen, som får være med år etter år?
– Jeg tester veldig mange nye produkter gjennom jobben, så jeg har ikke så mange gamle favoritter. Jeg liker bedre å prøve det aller siste. Unntaket er hud- og hårpleie, der jeg ofte kommer tilbake til de samme produktene. Oribe er mitt favorittmerke for håret, særlig den svarte signaturserien. Tekstursprayen deres er fantastisk! Når det gjelder hudpleie, velger jeg alltid franske varemerker. De vet hva som virkelig fungerer.

Hvordan ser din hudpleierutine ut?
– Frem til jeg ble tretti, ga jeg blaffen i å ta hånd om huden – jeg brukte altfor ofte vanlig håndsåpe i ansiktet. Men nå nytter det ikke å fuske lenger med min hudpleierutine. Nå sørger jeg alltid for å ha en god ansiktsrens som også eksfolierer, sånn at jeg blir kvitt gamle, døde hudceller og får en frisk, naturlig glød i huden. Men jeg er fortsatt lynrask på badet. Det tar aldri mer enn fem minutter!

Hvordan sminker du deg en vanlig dag?
– Peter Thomas Roths CC-cream gir et lett, men godt grunnlag. Litt lipgloss og vannfast mascara i tillegg, så er jeg klar! 

Har du en signaturduft eller velger du parfyme alt ettersom?
– Jeg har bygd opp en duftgarderobe over lang tid og har diverse parfymer til vinteren, og andre til sommeren. Da jeg var yngre, likte jeg lettere dufter, som Cleans klassikere som duftern nyvasket. Nå liker jeg parfymer med mer karakter; de kan gjerne ha mer maskuline duftnoter i seg, særlig til kveldsbruk.

Hva fokuserer du på når det er fest?
– Øynene! Løsvipper har nesten blitt en hobby for meg. Jeg elsker å gå i forskjellige butikker når jeg er på reise, og da leter jeg etter nye jeg kan prøve ut.

Ja, du reiser mye. Hva har du i håndbagasjen?
– Jeg passer alltid på å ha med meg en ansiktsspray, som jeg bruker hyppig på hele flyturen. Det gjør huden fuktmettet og glad.

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331