Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Sofi Fahrman hudpleierutine: ”Det får kun ta fem minutter”

Før brukte hun bare såpe, men nå har Escadas nye duftambassadør Sofi Fahrman utvidet repertoaret med fargesterk neglelakk, en nøye utvalgt duftgarderobe og franske hudpleiefavoritter.

Hvilken type skjønnhetsprodukter er du mest svak for?
– Neglelakk! Når jeg åpner skapet på badet, er det som å se inn i en regnbue!

Har du noen trofaste gamle venner i sminkepungen, som får være med år etter år?
– Jeg tester veldig mange nye produkter gjennom jobben, så jeg har ikke så mange gamle favoritter. Jeg liker bedre å prøve det aller siste. Unntaket er hud- og hårpleie, der jeg ofte kommer tilbake til de samme produktene. Oribe er mitt favorittmerke for håret, særlig den svarte signaturserien. Tekstursprayen deres er fantastisk! Når det gjelder hudpleie, velger jeg alltid franske varemerker. De vet hva som virkelig fungerer.

Hvordan ser din hudpleierutine ut?
– Frem til jeg ble tretti, ga jeg blaffen i å ta hånd om huden – jeg brukte altfor ofte vanlig håndsåpe i ansiktet. Men nå nytter det ikke å fuske lenger med min hudpleierutine. Nå sørger jeg alltid for å ha en god ansiktsrens som også eksfolierer, sånn at jeg blir kvitt gamle, døde hudceller og får en frisk, naturlig glød i huden. Men jeg er fortsatt lynrask på badet. Det tar aldri mer enn fem minutter!

Hvordan sminker du deg en vanlig dag?
– Peter Thomas Roths CC-cream gir et lett, men godt grunnlag. Litt lipgloss og vannfast mascara i tillegg, så er jeg klar! 

Har du en signaturduft eller velger du parfyme alt ettersom?
– Jeg har bygd opp en duftgarderobe over lang tid og har diverse parfymer til vinteren, og andre til sommeren. Da jeg var yngre, likte jeg lettere dufter, som Cleans klassikere som duftern nyvasket. Nå liker jeg parfymer med mer karakter; de kan gjerne ha mer maskuline duftnoter i seg, særlig til kveldsbruk.

Hva fokuserer du på når det er fest?
– Øynene! Løsvipper har nesten blitt en hobby for meg. Jeg elsker å gå i forskjellige butikker når jeg er på reise, og da leter jeg etter nye jeg kan prøve ut.

Ja, du reiser mye. Hva har du i håndbagasjen?
– Jeg passer alltid på å ha med meg en ansiktsspray, som jeg bruker hyppig på hele flyturen. Det gjør huden fuktmettet og glad.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331