Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Miranda Kerr forteller om sitt økologiske skjønnhetsmerke Kora Organics

Intervju
"Jeg har vært forsøkskanin" Hun er supermodell, gründer og ivrig forkjemper for økologiske skjønnhetsprodukter. Her forteller Miranda Kerr om sin store lidenskap, sitt eget beautymerke KORA Organics – som du nå finner hos KICKS!

Hei, Miranda! Du har arbeidet i flere år med å utvikle KORA Organics, ditt eget økologiske beautyvaremerke. Hvorfor brenner du for økologisk skjønnhet? – Folk er nøye på hva de putter i seg av mat, og jeg synes det samme burde gjelde for produkter vi bruker på huden. Det har tatt lang tid å utvikle KORA Organics. Jeg ville være veldig nøye med alt fra emballasje til ingredienser. Det vanskeligste har vært å få alle produktene godkjent som økologiske. Det er en lang prosess å bli sertifisert, men det var veldig viktig for meg å gjøre det. KORA Organics er offisielt godkjent av verdens ledende økologiske sertifiseringsorganisasjon COSMOS-standard AISBL/Ecocert. Jeg har selv vært forsøkskanin og testet alle produktene.

En viktig ingrediens i KORA Organics' produkter er nonifrukten fra Sørøst-Asia. Hvorfor bruker dere den? – Nonifrukt har foryngende og helende egenskaper og inneholder mye antioksidanter samt vitamin A og C. Dette beskytter huden mot frie radikaler og har også antibakterielle og betennelsesdempende egenskaper. Vår filosofi er at en sunn hud er en vakker hud. Vi tror på en helhetlig tilnærming til livet. Både sjel, hjerne og kropp er forbundet med hverandre.

Hvordan ser din morgenrutine ut? – Jeg starter dagen med å peele kroppen med en tørrbørste for å få i gang blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller. Jeg begynner med føttene og jobber meg oppover. Jeg liker å børste mot hjertet. Etter en dusj bruker jeg KORA Organics Noni Glow Body Oil og Noni Glow Body Balm over hele kroppen, særlig i områder der jeg risikerer å få strekkmerker. Jeg renser ansiktet med KORA Organics Foaming Cleanser, og så legger jeg en kompress med kaldt vann på ansiktet i ti sekunder tre ganger. Jeg avslutter med Energizing Citrus Mist, Noni Radiant Eye Oil og Hydrating Moisturizer blandet med noen dråper Noni Glow Face Oil.

Les mer

Frisk og fin hud begynner med rengjøring i din hudpleierutine

Eksperttips
Rengjøring er grunnen i din hudpleierutinen og gjør at du får ut det beste i dine produkter.

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Serum er hudpleierens superstjerne

Eksperttips
Av alle hudpleieproduktene er serum det aller mest effektive. Serum har høyere konsentrasjoner av aktive stoffer enn krem, og de mindre molekylene gjør at de trenger dypere inn i huden, der de kan gjøre mer nytte.

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Marianne Tromborg ”Mine produkter er som kjærlighetsbrev til huden"

Intervju
Både hudpleie og makeup skal være enkelt og gå raskt, synes Marianne Tromborg. Bli kjent med den danske makeupartisten, som har egne produkter basert på økologiske og naturlige ingredienser.

Beskytt og reparer med krem

Eksperttips
Hudkremens viktigste oppgave er å tilføre fuktighet, reparere og beskytte huden din.

Lermaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2017 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331