Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Miranda Kerr forteller om sitt økologiske skjønnhetsmerke Kora Organics

"Jeg har vært forsøkskanin" Hun er supermodell, gründer og ivrig forkjemper for økologiske skjønnhetsprodukter. Her forteller Miranda Kerr om sin store lidenskap, sitt eget beautymerke KORA Organics – som du nå finner hos KICKS!

Hei, Miranda! Du har arbeidet i flere år med å utvikle KORA Organics, ditt eget økologiske beautyvaremerke. Hvorfor brenner du for økologisk skjønnhet? – Folk er nøye på hva de putter i seg av mat, og jeg synes det samme burde gjelde for produkter vi bruker på huden. Det har tatt lang tid å utvikle KORA Organics. Jeg ville være veldig nøye med alt fra emballasje til ingredienser. Det vanskeligste har vært å få alle produktene godkjent som økologiske. Det er en lang prosess å bli sertifisert, men det var veldig viktig for meg å gjøre det. KORA Organics er offisielt godkjent av verdens ledende økologiske sertifiseringsorganisasjon COSMOS-standard AISBL/Ecocert. Jeg har selv vært forsøkskanin og testet alle produktene.

En viktig ingrediens i KORA Organics' produkter er nonifrukten fra Sørøst-Asia. Hvorfor bruker dere den? – Nonifrukt har foryngende og helende egenskaper og inneholder mye antioksidanter samt vitamin A og C. Dette beskytter huden mot frie radikaler og har også antibakterielle og betennelsesdempende egenskaper. Vår filosofi er at en sunn hud er en vakker hud. Vi tror på en helhetlig tilnærming til livet. Både sjel, hjerne og kropp er forbundet med hverandre.

Hvordan ser din morgenrutine ut? – Jeg starter dagen med å peele kroppen med en tørrbørste for å få i gang blodsirkulasjonen og fjerne døde hudceller. Jeg begynner med føttene og jobber meg oppover. Jeg liker å børste mot hjertet. Etter en dusj bruker jeg KORA Organics Noni Glow Body Oil og Noni Glow Body Balm over hele kroppen, særlig i områder der jeg risikerer å få strekkmerker. Jeg renser ansiktet med KORA Organics Foaming Cleanser, og så legger jeg en kompress med kaldt vann på ansiktet i ti sekunder tre ganger. Jeg avslutter med Energizing Citrus Mist, Noni Radiant Eye Oil og Hydrating Moisturizer blandet med noen dråper Noni Glow Face Oil.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331