Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Beste leppebalsam for tørre lepper 2021

Eksperttips
At leppene lett blir tørre, har å gjøre med den tynne huden på leppene. En skikkelig god leppebalsam kan gjøre underverker for tørre lepper – og det finnes noen flere tips du kan bruke for virkelig å råde bot på plagene. KICKS forteller hvordan du holder leppene myke og fuktede, året rundt – og avslører hvilke leppebalsamer våre KICKS Club-medlemmer gir aller best omtaler!

Leppebalsam

Se alle her

Vinteren er helt klart høysesongen for tørre lepper. De stadige vekslingene mellom tørr, kald uteluft og varmere inneluft er uttørkende for hele huden, og siden huden på leppene er veldig tynn, merkes fukttapet ekstra godt nettopp der.

Men selv på sommeren er leppene ekstra utsatt. Da kan de lett bli solbrent og uttørket av all badingen. I løpet av høsten og våren er vinden en uttørkende faktor (sammen med vekslende temperaturer). Det kan være fristende å slikke på leppene når de kjennes tørre, men det kan forverre situasjonen. Når spyttet fordamper, følger det også med fuktighet fra leppene, og det bidrar til at leppene blir enda tørrere. Andre årsaker til tørre lepper kan være enkelte leppestifter med lang holdbarhet og det å ikke drikke nok vann. Et godt tips for å unngå tørre lepper er å ha en leppebalsam du kan stole på, lett tilgjengelig året rundt.

Førstehjelp mot tørre lepper
Men det første steget mot myke lepper har ingenting med fuktighetsgivende leppebalsam å gjøre. For at fuktighetsgivende produkter skal kunne trenge så dypt ned i huden at de har en sjanse til å løse problemet, må leppene først ha fått en skikkelig eksfoliering som forsiktig fjerner de døde hudcellene i den tørre hudoverflaten. Det er lett å få til med enten en eksfolierende leppemaske, en myk skrubb eller en tannbørste. Når huden ikke føles flassende lenger, er det tid for å påføre en fuktighetsgivende leppebalsam.

Ingredienser som hjelper mot tørre lepper
Det finnes flere ingredienser som hjelper mot tørre lepper. Bivoks, lanolin og petrolatum danner en beskyttende barriere på leppene, som blir som et skjold mot ytre uttørking. Vitamin B5 (pantenol), hyaluronsyre, karbamid og glyserin fungerer i stedet ved å binde fuktighet. Sheasmør, mangosmør, mandelolje, jojobaolje og kokosolje er noen naturlige ingredienser som ofte brukes i leppebalsam for å gi fuktighet til tørre lepper.

Her finner du noen av leppebalsamene som har fått høyeste karakter og gode anmeldelser av våre beautyelskende KICKS Club-medlemmer!

Biotherm Lait Corporel Beurre De Lèvres Lip Balm
“En favoritt! Har prøvd mange forskjellige fuktighetsgivende leppeprodukter, men denne slår alle. Har veldig tørre lepper og også en del eksem rundt munnen – denne hjelper enormt!” – Ida

Nuxe Rêve De Miel Ultra - Nourishing Lip Balm
”Den absolutt beste leppebalsamen som finnes!! Tar denne på hver kveld før jeg sovner og har siden den gang aldri hatt lepper som flasser. Myk, men nokså fet konsistens som smelter på leppene ved hjelp av varmen fra fingeren. ”- Julia Pettersson

Elizabeth Arden Eight Hour Nourishing Lip Balm SPF20
“Den beste fuktighetsgiveren! Har alltid hatt problemer med tørre lepper og prøvd en hel del produkter, men kommer alltid tilbake til denne. Stort pluss for at den har SPF 20. Anbefales!" - Lee

Budgie Smooch! Nourishing Lip Treatment
”Elsket denne! Bruker den som lipgloss om dagen, den er ikke tykk, men veldig smøraktig i konsistensen, lukter magisk og gir megafin glans! ELSKER !"  Josephine

La Mer The Lip Balm
”Sant nok pricey, men utklasser alle andre lipbalmer jeg noen gang har prøvd!" - Elin

Les mer

Kjærlighet til vinterhuden

Eksperttips
Tilpass hudpleierutinene til vinteren nå som kald vind begynner å bite i kinnene. Her er alle løsningene du trenger for å unngå vintertørrheten!

Syrer: Alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA

Eksperttips
Plutselig snakker hele hudpleieverdenen om syrer. Og ja – når du finner den riktige, vil du forstå hva de mener. KICKS hjelper deg med å få strålende, glatt hud med syreprodukter. Her finner du alt du trenger å vite om AHA, BHA og PHA!

Leirmaske, arkmaske eller kremmaske - alle elsker ansiktsmasker

Trend
Fra å være en bortglemt tube innerst i baderomsskapet til å bli det hotteste hudpleieproduktet i 2021 – ansiktsmasken har gjort litt av et comeback i hudpleierutinene våre. Vi forklarer hvorfor!

Creme de la mer – eksklusiv hudpleie fra havet

Trend
La Mers eventyr startet med en ulykke og resulterte i en av verdens mest legendariske luksuskremer. Men selv om kremen i seg selv er myteomspunnet, er nøkkelingrediensen en av de mest brukte i skjønnhetshistorien – naturlig, næringsrik tang fra havet.

Filorgas: Når du vil ha synlige resultater

Slik gjør du
Hudpleiemerket Filorgas produkter bygger på medisinsk forskning på hudens aldringsprosess – og hva vi kan gjøre for å motvirke den. Her forteller dr. Michel Tordjman, Filorgas grunnlegger, hva som gjør produktene så effektive.

Riktig hudpleie for din alder

Eksperttips
Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

Velg rett ansiktsmaske

Slik gjør du
Ansiktsmasken har gjort comeback i hudpleierutinene våre. Her er den nye generasjonen med supereffektive masker som løser alle hudproblemer. Her har vi samlet de beste ansiktsmaskene for forskjellige hudtyper.

Vitaminer for huden: A, B3, C og E

Eksperttips
Vitaminer er ikke bare bra for kroppen og helsen – som hudpleieingredienser har de også effekt på kråketær, pigmentflekker samt tørr og følsom hud. Hvilket vitamin passer for deg?

Hva er egentlig parabener?

Intervju
Vi leser innholdsdeklarasjonen på favorittproduktene våre stadig grundigere. Ikke minst har parabener, som brukes som konserveringsmiddel, skapt debatt – men er det grunn til å unngå dem?

Strålende og glatt hud med peeling

Slik gjør du
Peeling er den raskeste metoden for å friske opp huden og få strålende, glatt hud med herlig glans. Vi guider deg til de rette produktene for den beste peelingen – og hvordan du får perfekt resultat.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331