Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Trinn for trinn: Slik lager du vinterens mest trendy grønne makeup med BeautyAct!

Ingress NO: Denne vinteren kan øyenskyggen gjerne ha en litt mer futuristisk og kantete form. Jo mer knallsterke farger, desto bedre. Fiks looken selv ved hjelp fra Isabella, makeupartist hos KICKS, med fem enkle trinn. La oss komme i gang!

Trinn 1: Legg en skikkelig base

Påfør concealer på øyelokkene, da fester øyenskyggen bedre og holder også lenger. Dutt gjerne inn concealeren med en sminkekost, da fordeles formelen bedre og gir et mer proft resultat.

Trinn 2: Marker øynene dine med Green Mania Eyeshadow Quad

Start med å legge den mørkegrønne skyggen, og påfør den i den ytre øyekroken og ut mot tinningene i en spiss form. Bruk gjerne en spiss sminkekost, da blir det enklere å få til formen. Legg også skygge i globelinjen, men la øyelokkene være frie for farge. Dus ut og blend øyenskyggen nøye for å gi øynene et litt mykere inntrykk, uten skarpe kanter. Påfør deretter den lyse og mest knallgrønne øyenskyggen. Legg skygge på halve det ytre øyelokket og blend forsiktig inn den lysere skyggen i den mørkere skyggen. La den nedre vipperaden være helt fri for øyenskygge.

Trinn 3: Legg til farge med Stay On Colour Cream Stick Go For Green

Tegn med øyeblyanten på den indre delen av øyelokket. Blend nøye, slik at den myke øyenskyggen i stiftform glir sømløst sammen med skyggen fra Green Mania Eyeshadow Quad. Fortsett å la den nedre vipperaden være helt fri for øyenskygge.

Trinn 4: Legg til skimmer med Green Mania Eyeshadow Quad

Ta frem den grønngule skyggen, og påfør den som highlighter i den indre øyekroken med en smal kost. Avslutt med å påføre den mest skimrende grønne øyenskyggen over øyelokket. Dus ut og bland godt. Tada, nå er du ferdig med øyenskyggene. Godt jobbet!

Trinn 5: Fremhev vippene

Da er det på tide å ramme inn mesterverket ditt med en mascara som gir lengde, volum og en vakker buet form. Påfør på både øvre og nedre vipperaden. Hvis du vil ha en enda mer dramatisk effekt, kan du bøye vippene med vippetang, før du påfører mascara.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331