Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Sånn setter du på løsvipper

Får du ikke helt til å skape perfekte løsvipper? KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du setter på lekre løsvipper som setter øynene dine i fokus!

Trinn 1 – Bøy øyevippene
En vippetang er et must for å få perfekte vipper! Bøy alltid vippene først, så unngår du at øyemakeupen eller vippene blir ødelagt. Bøy øyevippene nøye i flere omganger. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en lekker vinkel på vippene.

Trinn 2 – Marker vippekanten
Bruk en svart, kremet kajal langs vippekanten for å skape et inntrykk av en supertett vippekant. Hvis du vil, kan du også legge en tynn, flytende eyeliner tett inntil øyevippene dine. Når vippekanten er markert, kan man ikke se kanten på løsvippene.

Trinn 3 – Mål riktig lengde
Løsvipper har ofte en stiv kant, noe som kan få dem til å miste taket i øyekrokene. Bøy løsvippene noen ganger, slik at de blir mer elastiske og passer bedre til øynenes runde fasong. Mål deretter løsvippene mot øynene dine og klipp av ytterkanten slik at de får riktig lengde.

Trinn 4 – Legg lim på løsvippene
Legg lim på løsvippenes kant og vent i 20 sekunder, til limet blir litt seigt. Når limet ikke er like flytende er det lettere å feste løsvippene.

Trinn 5 – Fest løsvippene
Fest løsvippene i den ytterste øyekroken først, og legg dem så tett inntil resten av vippekanten. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få kanten på løsvippene så nær dine egne vipper som mulig. Husk å ikke feste dem lenger ut enn der dine egne vipper starter, for det kan få øynene til å se tunge ut.

Trinn 6 – Legg til små vipper for mer effekt
Fest mindre løsvipper i ytterste øyekant for ekstra effekt. Du fester dem enkelt med en pinsett, som også gjør det lettere å kontrollere retningen slik at de ikke blir skjeve.

Trinn 7 – Skjul limet
Limet blir gjennomsiktig etter et par minutter, når det har tørket helt. Hvis limet fortsatt er synlig et sted, kan du skjule det med flytende eyeliner. Mal eyelineren forsiktig på limet med en smal pensel der det er nødvendig.

Trinn 8 – Påfør mascara
Påfør et lag svart mascara på vippene både over og under øynene. Dra børsten i lange sveip fra vipperøttene til tuppene, uten å gå i sikk-sakk. Slik skaper du mer lengde enn volum. Legg mest mascara ved vipperøttene og mindre på tuppene, for å unngå at vippene blir for tunge og smuldrer.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331