Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

BLACK WEEK 27.11: 20% på ALT. Angi koden: KICKS20. Bli medlem i dag og få 25%. Vilkår gjelder.

Let's celebrate pride

Eksperttips
Hos KICKS feirer vi stolthet fordi likeverd og rettigheter til alle mennesker er en selvfølge. Vi står bak stoltheten som Pride betyr – at du skal være stolt av deg selv og den du er. Hvem enn du er. Alltid. Les hva Pride betyr for våre skjønnhetseksperter!

Hva betyr Pride for deg?  
Pride for meg betyr stolthet til å vise hvem man er, og at man har muligheten og rettigheten til å elske den man elsker.

Hvorfor er Pride viktig? 
Pride er viktig for at åpenhet fører til enda mer åpenhet. Bevisstheten og synligheten Pride driver frem er med på å ta knekken på negative holdninger og kjønnsnormer, men tar også opp fundamentale juridiske rettigheter, retten til å gifte seg og ha barn med den personen man elsker, og inkluderingen av minoriteter. Heia mangfold!

Monica, Marketing Coordinator 

Hva betyr Pride for deg?  
Pride for meg betyr kjærlighet! At man skal få lov til å være den man vil og elske den man vil. 

Hvorfor er Pride viktig? 
Mennesker opplever fortsatt å bli diskriminert, kriminalisert og satt i fare hver dag. Det er en høyst nødvendig kampsak for at alle mennesker skal bli respektert for den de er. Derfor er Pride så viktig.

Ida, Online Visual Merchandiser

Hva betyr Pride for deg?
Det betyr kjærlighet og frihet til å være seg selv.

Hvorfor er Pride viktig? 
Pride er viktig fordi det å elske hvem man vil er en menneskerett. Alle skal få lov til å være den de er og det er viktig å ha et fritt samfunn!

Alicia, skjønnhetsekspert

Hva betyr Pride for deg?  
Pride for meg er å vise at jeg helhjertet støtter mine lesbiske, homofile, bi-seksuelle, transseksuelle og queer venner, deres rettigheter, deres rett til å gifte seg, deres lykke og deres rett til å være seg selv overalt!

Hvorfor er Pride viktig? 
Pride er viktig fordi at mennesker må forstå at det å elske den de vil skal være en del av normaliteten og at disse rettighetene skal finnes hele året, overalt. 

Line Marie, KICKS Customer Service 

Les mer

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort