Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Julegavetips til pappa 2021

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Luksus på badet

Gi faren din egne, ekstra luksuriøse produkter til baderommet. Pass på å velge forpakninger som dessuten ser pene ut i dusjen og på hylla. En matchende bodylotion og deo blir helt sikkert også satt pris på! Pass på å kjøpe en luksuriøs juleeske der du får flere produkter i en pent pakket eske. I en juleeske får du dessuten mye for pengene! De små produktene er også perfekte å ha med på reiser eller til treningssenteret.

Ta vare på skjegget

Vis flere

La ham barbere seg luksuriøst! Et barbersett med høvel, skål og kost gir både finere barbering og baderom, og dessuten blir det mye morsommere å barbere seg. Eller hvorfor ikke satse på et stilrent stativ til barberhøvelen som ligger og slenger på hylla? Faren din er sikkert kjent med after shave, men kanskje ikke med all hudpleie som gjør barberingen så mye mer behagelig. Beroligende og fuktighetsgivende tuber og krukker blir helt sikkert fort favoritter i skapet hans. Hvis faren din ikke er glattbarbert, kan du oppmuntre ham til å pleie skjegget. Skjegget er en viktig accessoir og fortjener litt ekstra omtanke. Skjeggolje pleier og tilfører fuktighet til både hud og skjeggstrå, så han får et blankt og friskt skjegg i julen.

Ny hudpleierutine

Vis flere

En pleiende hudpleierutine er den beste julegaven faren din kan få! Fuktmettet hud er så deilig, og han vil føle seg både penere og mykere. Et startsett for hudpleie-novisen er en topp gave hvis faren din ikke er vant til hudpleie. Sats på en rens, en peeling og en fuktighetskrem i hudpleiesettet hans. Øyekrem, ansiktsmaske, serum eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er også noe alle hudtyper setter pris på! Trenger du hjelp til å velge de riktige ingrediensene til nettopp faren din? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne til pappas nye hudpleierutine!

Klassisk julegave

Vis flere

Duft er en klassisk julegave både til henne og ham. En tidløs duft kan pappa glede seg over lenge. Er du usikker på hvilken som passer best for ham? Ta en titt i baderomsskapet for å finne ut hvilke dufter han allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Juleesker med nøye utvalgte produkter i en eksklusiv eske er et sikkert kort. Da får du både parfymen og matchende produkter til en god pris. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS - butikk hjelper deg gjerne med å velge riktig duft til pappa!

Skjem bort håret

Vis flere

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet, spesielt i form av fuktighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet. Kanskje faren din har et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med! Uansett trenger han sikkert minst ett stylingprodukt til håret, hvis han ikke allerede har det.

Les mer

Julegavetips til henne 2021

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2021

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Julegavetips til mamma 2021

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Morsdag 2021: Guide til den perfekte gaven

Eksperttips
Hvorfor ikke gi mamma egentid, luksus eller en tidløs klassiker? Finn din morsdagsgave til morsdagen 2021 hos KICKS.

Valentinesdag 2021: Tips til romantisk gave

Eksperttips
Vi hjelper deg å finne den perfekte gaven til valentinsdagen 2021. Gi en klassisk romantisk gave som blomster eller konfekt i en overraskende versjon! Få inspirasjon fra våre valentinesdagstips til kjæresten din, eller til en annen som trenger litt ekstra kjærlighet.

Leter du etter en sommergave? KICKS ultimate gaveguide

Eksperttips
Ønsker du tips på bursdagsgave, sommergave, bryllupsgave eller en vertinnegave? Hos oss på KICKS finner du sommergaven til alle anledninger.

Skjønnhetsekspertenes luksus tips

Eksperttips
KICKS erfarne skjønnhetseksperter forteller om sine egne produktfavoritter som gir luksusfølelse.

Internasjonale kvinnedagen: Ekstra fokus på alle kvinner

Trend
I hele verden fokuserer vi på kvinner i alle aldre på den internasjonale kvinnedagen. Viste du at internasjonale kvinnedagen ble etablert allerede i 1910 og siden 1978 har vært med på FNs liste som merkedag. Vi feirer dagen ved å fortelle historien bak noen av våre mest populære og vellykkede varemerker, grunnlagt av kvinner.

Bli fin til 17. mai!

Eksperttips
En av årets største festdager står for tur og mange ønsker en naturlig og romatisk look til 17.mai. Vi guider deg til hvordan du får den perfekte makeupen som også sitter hele dagen.

Julegaver til under 200 kr

Eksperttips
Det finnes massevis av herlige julegaver til en billigere penge. Vi viser deg noen av våre favoritter.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort