Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Julegavetips til pappa 2020

Eksperttips
Julegaven til far er som regel en vanskelig nøtt å knekke. Spør du hva pappa ønsker seg i julegave er det ofte noen av de følgende standardsvarene: 1. «snille barn», 2. «Jeg trenger nye sokker…» eller 3. «Jeg vet ikke». Men vi vet hva pappaer kan bli glad å finne under juletreet!

Luksus på badet

Gi faren din egne, ekstra luksuriøse produkter til baderommet. Pass på å velge forpakninger som dessuten ser pene ut i dusjen og på hylla. En matchende bodylotion og deo blir helt sikkert også satt pris på! Pass på å kjøpe en luksuriøs juleeske der du får flere produkter i en pent pakket eske. I en juleeske får du dessuten mye for pengene! De små produktene er også perfekte å ha med på reiser eller til treningssenteret.

Ta vare på skjegget

La ham barbere seg luksuriøst! Et barbersett med høvel, skål og kost gir både finere barbering og baderom, og dessuten blir det mye morsommere å barbere seg. Eller hvorfor ikke satse på et stilrent stativ til barberhøvelen som ligger og slenger på hylla? Faren din er sikkert kjent med after shave, men kanskje ikke med all hudpleie som gjør barberingen så mye mer behagelig. Beroligende og fuktighetsgivende tuber og krukker blir helt sikkert fort favoritter i skapet hans. Hvis faren din ikke er glattbarbert, kan du oppmuntre ham til å pleie skjegget. Skjegget er en viktig accessoir og fortjener litt ekstra omtanke. Skjeggolje pleier og tilfører fuktighet til både hud og skjeggstrå, så han får et blankt og friskt skjegg i julen.

Ny hudpleierutine

En pleiende hudpleierutine er den beste julegaven faren din kan få! Fuktmettet hud er så deilig, og han vil føle seg både penere og mykere. Et startsett for hudpleie-novisen er en topp gave hvis faren din ikke er vant til hudpleie. Sats på en rens, en peeling og en fuktighetskrem i hudpleiesettet hans. Øyekrem, ansiktsmaske, serum eller andre produkter som gir vinterhuden mye fuktighet, er også noe alle hudtyper setter pris på! Trenger du hjelp til å velge de riktige ingrediensene til nettopp faren din? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS-butikk eller hos kundeservice veileder deg gjerne til pappas nye hudpleierutine!

Klassisk julegave

Duft er en klassisk julegave både til henne og ham. En tidløs duft kan pappa glede seg over lenge. Er du usikker på hvilken som passer best for ham? Ta en titt i baderomsskapet for å finne ut hvilke dufter han allerede liker, og velg en med lignende duftnoter, så er sjansen større for at nettopp ditt valg blir en favoritt. Juleesker med nøye utvalgte produkter i en eksklusiv eske er et sikkert kort. Da får du både parfymen og matchende produkter til en god pris. Trenger du hjelp til å velge riktige duftnoter? Våre skjønnhetseksperter i nærmeste KICKS - butikk hjelper deg gjerne med å velge riktig duft til pappa!

Skjem bort håret

Vinterhåret trenger ekstra kjærlighet, spesielt i form av fuktighet. Og det er alltid plass til litt mer hårpleie og proffe stylingprodukter på badet. Kanskje faren din har et favorittprodukt som du kan fylle på baderomsskapet med! Uansett trenger han sikkert minst ett stylingprodukt til håret, hvis han ikke allerede har det.

Les mer

Luksuriøse nyheter hos KICKS

Trend
Bli kjent med de nye og spennende merkene som har flyttet inn på KICKS Flagship Glasmagasinet i Oslo og på kicks.no

Nye kosmetikkfavoritter i hyllene

Trend
Beautybransjen utvikler seg hele tiden og leverer spennende nyheter i rasende tempo. Du vet vel at du nå finner Bioeffectt, Buxom, Hèrmes, Tromborg og Pixi og deres anerkjente produkter hos KICKS?

Power dressing: maktens nye farge er rosa

Trend
Tidligere var makthaverne menn i mørke dresser – men i vår er det åpenbart et maktskifte på gang! Power-kledde kvinner viser vei i knallfarget rødt, rosa, lilla og gult.

Caisas skjønnhetsfavoritter

Eksperttips
Vår sjefredaktør Caisa har full oversikt over alle beautynyheter. Her gir hun oss sine viktigste skjønnhetsfavoritter som redder dagen!

Nå blomstrer politikken igjen

Trend
Hippiekulturens kampglød og politiske engasjement fra 1960- og 1970-tallet er tilbake og har smittet over på motebildet. I vår viser vi med kjærlighet og blomster fra topp til tå at vi tror på en bedre verden.

Julegavetips til henne 2020

Eksperttips
Samme utfordring hvert år. Det er ikke lett å finne den perfekte julegaven til kjæresten, samboeren eller kona. Glem siste-liten-gaven i år og finn en gave som får øynene hennes til å glitre. For det er hun verdt!

Julegavetips til han 2020

Eksperttips
Jakten på den perfekte julegaven til ham har startet! Julens beste harde pakker finner du hos oss på KICKS. Her er ønskelisten han glemte å skrive!

Caisas favoritter: de beste nyhetene

Eksperttips
I tillegg til solskinn og hestehov byr våren på en rekke skjønnhetsnyheter. Dette er Caisa Janssons, sjefredaktør for KICKS Magazine, favoritter.

Julegavetips til mamma 2020

Eksperttips
Har moren din allerede alt hun trenger? Gjør likevel en innsats for å gjøre henne glad til jul – hun fortjener tross alt det beste! Skjem henne bort med en gave som hun virkelig kan nyte.

Sommermote 2019: Surf’s up!

Trend
I sommer drømmer hele moteverdenen om Californias solfylte strender – og fremfor alt havets salte bølger. Nå gjør surfekulturen et trendy comeback!
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331