Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SISTE SJANSE: 20% på øyemakeup!

Sensitiv hodebunn? Her er produktene som hjelper

Eksperttips
Irritert, brennende og kløende – slik kan sensitiv hodebunn føles hvis du har brukt feil hårpleieprodukter. Men ikke fortvil! Det finnes produkter som fungerer for deg også. KICKS lister opp hårproduktene som er gode for din sensitive hodebunn.

For deg som har sensitiv hodebunn, kan det være vanskelig å finne hårprodukter som er effektive uten å irritere. Produkter som rengjør i dybden fjerner effektivt urenheter som har samlet seg i hodebunnen – men de kan også tørke ut en sensitiv hodebunn. Dermed kan feil hårpleieprodukter føre til øm, rød og i verste fall sår hodebunn. Men ikke fortvil! Hvis du har sensitiv hodebunn, finnes det produkter som også passer for deg – det gjelder bare å velge riktig type. KICKS lister opp skånsomme hårprodukter som selv de mest sensitive hodebunnene kan tåle.

Hva fører til sensitiv hodebunn?

Sensitiv hodebunn kan ha en rekke årsaker, og det er heller ikke noe entydig svar på hvorfor noen har overfølsom hodebunn. Det kan skyldes sykdom og stress. Det er også vanlig at hodebunnen blir sensitiv når temperaturen skifter fra varmt til kaldt. Det er ikke uvanlig at man får problemer med hodebunnen når utetemperaturen begynner å falle. Også varmeverktøy kan påvirke hodebunnen negativt.

Tørrsjampo for sensitiv hodebunn

Tørrsjampo er en reddende engel når håret trenger en oppfrisking mellom hårvaskene, eller når du umiddelbart må gjøre noe med skittent hår før en fest eller et viktig jobbmøte. Hovedoppgaven til tørrsjampo er å suge til seg hodebunnens naturlige oljer, og kan derfor ha en uttørkende effekt på hodebunnen som ikke er ideelt for deg som opplever at den er sensitiv. Hvis du har sensitiv hodebunn, skal du derfor se etter tørrsjampo som inneholder skånsomme og fuktighetsgivende ingredienser.

Sjampo for sensitiv hodebunn

Har du opprørt hodebunn? Da kan det være lurt å se på hvilken sjampo du bruker. Sjampo kan ha en uttørkende effekt på hodebunnen hvis du bruker feil type. Hvis du har sensitiv hodebunn, må du bruke en sjampo med skånsomme ingredienser som gir rikelig med fuktighet og næring.

Hårkur for deg med sensitiv hodebunn

Hva er det beste du kan gi din sensitive hodebunn? En beroligende og fuktighetsgivende hårkur selvfølgelig! En hårkur gjør ikke bare håret ekstra blankt, den kan også roe ned en rød hodebunn hvis den påføres på riktig måte. Hvis hårkuren har tykk konsistens, skal du unngå å legge den i hodebunnen. Det kan tette igjen porene som finnes i huden i hodebunnen. Legg den nære røttene og i hårlengdene for å gi både hodebunnen og hårstråene næring.

Hårvoks for deg med sensitiv hodebunn

Hårvoks er perfekt å bruke når du vil lage din flotteste frisyre, men kan du bruke hårvoks hvis du har sensitiv hodebunn? Svaret er: Ja, det kan du! Det eneste du trenger å tenke på er å bruke riktig type. Unngå hårvoks som er ikke-komedogen, det vil si hårvoks som ikke tetter igjen porene i huden på hodebunnen. Velg heller hårvoks med snille ingredienser som tilfører næring.

Les mer

Hårtrend 2017: Bølger i vinter

Slik gjør du
Gode nyheter for alle morgentrette! Bølget hår med et hint av sovesveis er den hotteste hårtrenden akkurat nå. Her er tipsene som hjelper deg å få til den perfekte, avslappede finishen.

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331