Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

FINAL SALE!

Hårtrender 2021: frisyrene og hårfargene som skiller seg ut

Eksperttips
Korte frisyrer, fargesterke lengder og sideskill dominerer på motevisningene i 2021. Her forteller vi om 7 trendsikre frisyrer og hårfarger du kan bruke i år.

Har du lyst til å prøve en ny frisyre eller kanskje en ny hårfarge? La årets mest trendy frisyrer og hårfarger bestemme looken! Trendrapporten for 2021 avslører at dette året blir preget av fargesterke frisyrer i pastellfarger som rosa og grønn. Dessuten klipper vi håret kort i fine frisyrer som pasje og bob. Styling-verktøyene legger vi på hylla, og i stedet lar vi håret lufttørke for å fremheve hårets naturlige form.  Generelt sett kreves det ikke noen krafttak for å få den mest trendsikre hårlooken i 2021 – bortsett fra når det gjelder hårfargen, som gjerne kan være dristig med sterke farger og innrammet lugg. Her forteller vi om 7 trendsikre frisyrer og hårfarger du kan bruke både til hverdags og til fest.

Omfavn hårets naturlige form

 I 2021 dropper vi gjerne alt som har med stylingverktøy å gjøre, og lar håret falle fritt i sin naturlige form. Derfor er det ganske lett å oppnå denne looken – la håret lufttørke, og bruk deretter stylingprodukter som fremhever hårets naturlige form. Bær en uregjerlig lugg med stolthet og fremhev dine naturlige krøller!

Lav hestehale

Den klassiske hestehalen er en frisyre som kan bæres med stolthet i 2021 – og den kan gjerne være satt opp lavt i nakken. Hestehalen er en praktisk og fin frisyre som passer til alle anledninger, både til hverdags og til fest. Til hverdags kan du sette opp håret i en fin dusk eller bruke en skånsom scrunchie. Til festen kan du pynte hestehalen med et elegant hårsmykke eller hårspenne.

 Sideskillen gjør comeback

Den klassiske sideskillen har gått i glemmeboka etter at en rett midtskill var den trendy frisyren både i 2020 og 2019. Men nå gjør sideskillen en overraskende comeback og har vært den mest trendy looken på motevisninger hos både Chanel og Miu Miu. Hvis du ikke er vant til å ha håret i sideskill, kan du gradvis venne håret til den nye skillen ved hjelp av hårføn og stylingprodukter. 

Kort, kort og enda mer kort

 Har du spart til lengre hår og holdt deg unna frisøren i koronaåret 2020? Da er det på tide å klippe lengdene i en trendy pasjefrisyre når samfunnet sakte, men sikkert begynner å åpne opp igjen i 2021. I tillegg til pasje er andre korte frisyrer som mullet, bob og buzzcut supertrendy i år. 

Hårfargene som skiller seg ut i 2021

I år skal hårfargen vekke oppmerksomhet, og moteverdenen er full av fargesterke hårfarger i rosa og grønt. Hvis fargesterke lengder ikke er din greie, er kalde brune, blonde og svarte hårfarger også noe som er i fokus i 2021.

Pastellrosa

Lysrosa lengder er noe som liver opp og gjør at hårfargen skiller seg ut. Trenden med rosatoner kunne vi se allerede i 2020, og den holder seg sterk også i år. I 2021 farget Justin Bieber håret rosa til en musikkvideo, og det samme gjorde Lady Gaga.

 Si velkommen til kalde toner

Hvis du tidligere har farget håret i varme honning- og sirupstoner, er det på tide å tenke nytt – i alle fall hvis du vil ha en hårfarge som følger trenden. Nå er det nemlig kalde asketoner med blå, fiolette og grønne pigmenter som gjelder, for å kjøle ned hårfargen.

Innrammet lugg

Luggen er en sterk trend også i 2021, og den hypede frisyren Money Piece, sett på kjendiser som Dua Lipa og Kylie Jenner i 2020, blir populær også i år. Luggen kan altså gjerne ramme inn ansiktet i en sterk farge, og skiller seg dermed ut mer enn vanlig.

Våre mest populære hårpodukter akkurat nå!

Se mer

Les mer

Hårstyling med riktige produkter

Eksperttips
Innimellom kan det være vanskelig å vite hvilket av alle hårstylingprodukter som passer best – matt eller glansfullt, vått eller tørt. Det finnes mange produkter for å style håret, avhengig av hvilken hårtype du har, og hvilken look du er ute etter. Vi guider deg blant hårstylingproduktene.

Slik fikser du en fin sommerfrisyre 2018

Slik gjør du
KICKS Beauty ekspert Mikaela och Cassandra viser hvordan man gjør en fin sommeroppsetning steg for steg. En perfekt flette til sommerfesten.

Din nye hårbuddy: Budgie!

Eksperttips
Budgie er et nytt varemerke med styling- og hårpleieprodukter som du finner eksklusivt hos KICKS. Navnet og den gule signaturfargen er hentet fra den sosiale undulaten – som har en unik stil og personlighet akkurat som deg

Tørrsjampo fra Budgie

Trend
Tørrsjampo er et av de mest populære hårproduktene i dag. Tørrsjampo kan gi deg en nyvasket følelse mellom hårvaskene, men også gi frisyren volum og tekstur. I Budgies sortiment er det fire tørrsjampoer, tilpasset ulike hårtyper og avhengig av hvilket resultat man ønsker. Her går vi gjennom de ulike variantene!

Hvordan bruke KICKS Beauty Loop Tool

Slik gjør du
Loop Tool er det perfekte redskapet for å lage ulike håproppsettinger. Den passer både til kort og langt hår.

Hvordan bruke KICKS Beauty Large Hair Pin

Slik gjør du
Stilren hårnål i en større modell som holder håret på plass. Kan brukes til mange ulike håroppsettinger.

Get the look med Budgie: Messy bun

Slik gjør du
Slik skaper du enkelt en "messy bun" med produkter fra Budgie.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331