Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Velduftende ikoner

Ønsker du deg en tidløs duft som aldri blir umoderne? En klassiker slår aldri feil! Dette er duftstjernene som fortsetter å regjere, år etter år.

Lykke på flaske

Shop her

Få parfymer har vunnet så mange hjerter som Lancômes moderne duftklassiker La Vie Est Belle («livet er vakkert» på fransk). Originalversjonen ble lansert i 2012, og siden den gang har den toppet listene over verdens mest populære parfymer. Den sprudlende duften fanger opp det herlige livet med elegante noter av iris, fruktig pære, søt appelsinblomst og varm vanilje.

Beryktet duft

Shop her

Da Yves Saint Laurent lanserte duften Opium i 1977, ble den raskt berømt for sitt provoserende navn, og like raskt utrolig ettertraktet! Duften ble så populær at den ble utsolgt i løpet av et par timer etter lanseringen! I 2014 kom Black Opium, en moderne versjon av den klassiske originalen, der orientalske noter av vanilje får følge av blant annet svart kaffe og hvite blomster. Begge duftene blir beskrevet som vanedannende og forførende, og er helt uimotståelige.

En ren klassiker

Shop her

For snart 20 år siden ble den første duften fra Clean lansert, som med sine enkle og rene duftnoter fører tankene til klesvask som blafrer i vinden, såpeskum og sommerregn. Clean tar renhet alvorlig på mer enn én måte – de ikoniske duftene har gjenvinningsbar emballasje og er utviklet på en bærekraftig måte.

En duft av hav

Shop her

Armanis duftklassiker Acqua Di Giò fra 1996 er inspirert av Pantelleria, øya der Giorgio Armani ofte tilbrakte ferien. Nærheten til havet gjenspeiler seg i duftens marine noter og friske akkorder, som fører tankene til salte kystvinder og middelhavssol. Denne Armani-klassikeren fyller nå 25 år, men er fortsatt like aktuell og populær.

Storselgende herreduft

Shop her

Denne ikoniske herreduften er solgt i over 70 millioner flasker og blir beskrevet som det perfekte tilbehøret til din Hugo Boss-dress. Friskt eple, gressaktige noter av vetiver og geranium sammen med vanilje og en anelse kanel gjør dette til en av verdens mest populære herredufter. Den opprinnelige Boss Bottled kom i 1998 og finnes i dag i flere versjoner, for eksempel den lette Boss Bottled Tonic og den mer kraftfulle Boss Bottled Night.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331