Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Superboost huden med en pleiende ansiktsmaske

En bra ansiktsmaske kan gjøre underverker for en stresset hud. Dagens ansiktsmasker tilfører huden både vitaminer og næring - en perfekt hjemmeluksus å unne seg ofte!

Få produkter gir oss en slik følelse av pleiende velbehag og luksus som en ansiktsmaske! I dag har de klassiske ansiktsmaskene, som før gjerne ble kjøpt til en stund med mental avkobling med agurkskiver på øyelokkene, utviklet seg til en bortimot fullgod, superstyrkende ansiktsbehandling. De nye ansiktsmaskene kommer først og fremst fra hudpleieelskende Asia som ligger i forkant når det gjelder utvikling av såkalte sheet masks og overnight masks. De gir raskt et strålende resultat og fungerer som en superboostende vitamincocktail for huden din. 

For å finne den beste ansiktsmasken for dine behov gjelder det å prøve seg fram- så len deg godt tilbake og la maskene gjøre jobben! 

Sheet mask- tilfør fuktighet og vitaminer

Sheet mask er en utrolig effektiv maske, som gjør at huden på kort tid blir ekstremt mettet av fuktighet og får maksimal glød. Masken består av et bomullsark som er gjennomvåt med et pleiende serum, med hull for øyne, munn og nese. Arkmasken, som den kalles på norsk, hviler på huden og fungerer som et beskyttende lag som effektivt suger opp de virksomme ingrediensene. 

Vil du ha en rensende sheet mask, velger du med fordel en leiremaske. 

Overnight mask - tilfører fuktighet i dybden

Ansiktsmasker som virker under natten, trekkes raskere inn i huden og legger seg over huden som en tettsittende hinne. Fordelen med en overnight mask er at fuktigheten trenger seg dypere ned i hudlagene for å fylle på hudens depoter. Maskene er tynnere og mer gelélignende i konsistensen enn de klassiske ansiktsmaskene. 

Eye mask - reduserer hevelser og mørke ringer

Eye mask fungerer som en oppfriskende maske for den tynnere huden rundt øynene. De reduserer hovne poser under øynene og mørke ringer gjennom aktive anti-ingredienser. Masken lindrer umiddelbart tørrhet og tilfører fuktighet i dybden. Huden kjennes silkemyk etter behandling og får en glatt overflate. Oppbevar kremen eller padsen i kjøleskapet for en behgelig dempende effekt som fungerer som stresslindrende for huden.

Ansiktsmasker

Se flere

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331