Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Styrkende hudhelter: Styrk huden i høst

Huden din har det best når den er i balanse, med en sterk hudbarriere og maksimert fuktnivå. Dette er ingrediensene du skal se etter for å styrke huden i høst!

Plumpende hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen, og en av ingrediensene du skal se etter når huden i ansiktet føles stram! Den har molekyler som fungerer som en svamp og kan trekke til seg store mengder fuktighet. Dermed har den en plumpende effekt på hudoverflaten som gir mindre synlige linjer. Denne fuktighetsmagneten er super som førstehjelp til overflatetørr hud.

Styrkende vitamin E

Vitamin E er populær i hudpleieprodukter på grunn av sine reparerende og oppmykende egenskaper. Det styrkende vitaminet bidrar til at hudoverflaten holder bedre på fuktighetsbalansen og du unngår overflatetørrhet. Det er også en kraftfull antioksidant som beskytter hudcellene mot frie radikaler og gjør dem mer motstandsdyktige. Som om ikke dette var nok, har E-vitamin også legende egenskaper og er antiinflammatorisk, det er veldig bra for deg med sensitiv hud.

Beroligende prebiotika og probiotika

Hudoverflatens naturlige mikroflora (mikrobiom) fungerer som et slags immunsystem som beskytter mot ytre påkjenninger. Når hudens mikrobiom er i ubalanse, får du lettere tørr, rød eller reaktiv hud. Pre- og probiotika sørger for at de gode bakteriene trives og holder huden i balanse.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331