Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Sørg for en solsikker sommer!

Nei – i dag gjør ikke alle solkremer huden hvit og klissete. Den nye generasjonen solprodukter lar deg velge produkt etter hudtype slik at du trygt kan nyte sola. KICKS hjelper deg å finne de produktene som passer best for deg.

For deg med sensitiv hud

Velg uparfymert og ingredienser som beroliger, hvis du har sensitiv hud. Høy solfaktor beskytter dessuten både mot soleksem og solbrenthet. Faren for at huden blir irritert blir også mindre når du velger solprodukter med fysisk filter, som har ingredienser som legger seg oppå huden.

For deg med moden hud

Sola står bak over 80 prosent av hudens aldring. Det å bruke solfaktor er derfor absolutt det beste du kan gjøre for å hindre at huden eldes for tidlig. Solkrem med anti-age bidrar dessuten til å motvirke tørrhetslinjer og pigmentendringer.

For deg med tørr hud

Tørre hudtyper liker best krem og olje, som gjør huden myk samtidig som de beskytter. Velg gjerne produkter med glyserin eller hyaluronsyre, som begge er effektive fuktighetsgivere. Husk også å bruke høy solfaktor på tørr hud, som ofte har en skadet barrierefunksjon og derfor kan være ekstra følsom for sol.

For deg med fet hud

En fet hud balanseres best med lette, oljefrie produkter. Solbeskyttelse med matt finish er et godt valg ettersom det gir huden en fin overflate. Har du en tendens til å få sommerakne, forebygger du problemet med høy solfaktor. Og husk! For deg med fet hud er det ekstra viktig å bruke en spesiell krem til ansiktet og ikke bruke kroppsprodukter, som kan tette til porene.

Solsikre fakta

Hva betyr solfaktor?
Solkremens solfaktor eller SPF (Sun Protection Factor) viser hvor godt produktet beskytter mot solstråler. Solfaktor 15 filtrerer ut ca. 93 % av strålingen, mens solfaktor 50 filtrerer ut hele 98 %.

Hvordan fungerer solkrem?
Solkrem inneholder et fysisk eller kjemisk filter. Solkrem med fysisk filter fungerer som et speil på huden din. Det legger seg oppå huden og reflekterer bort strålingen. Et kjemisk filter beskytter huden ved å absorbere UV-strålene som en svamp.

Hva er UVA og UVB?
Både UVA og UVB kan øke risikoen for hudkreft, og begge formene for stråling påvirker aldringen av huden. Enkelt forklart gjør UVB deg solbrent, mens UVA gir rynker. Derfor må du beskytte deg mot både UVA og UVB.

Kilde: Svenske Strålsäkerhetsmyndigheten

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331