Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Nye selvbruningsfavoritter fra KICKS Beauty fikser vårfargen.

Med smarte og enkle selvbruningsprodukter er det lett å møte våren med solkysset hud. Nå lanserer KICKS Beauty enda flere selvbruningsprodukter. Vi presenterer de nyeste produktene i vår populære selvbruningsserie.

1. Tilfører både fuktighet og farge

Hyaluronsyre er en av de mest effektive ingrediensene i kampen mot tørr hud. Den fuktighetsgivende syren er en av byggestenene i Daily Gradual Tan Face Jelly, som er en transparent og hurtigtørkende selvbruningsgel til ansiktet. Produktet brukes daglig for å bygge opp en naturlig solkysset hudfarge og gi huden ekstra fuktighetspleie. Full effekt ser du etter 2–5 dager, og du bestemmer selv når du er fornøyd med fargen.

2. Fikser fargen mens du sover

Squalane og sheasmør er to av de mykgjørende ingrediensene i vårt kremete body butter, som absorberes raskt i huden. I tillegg til den mykgjørende effekten gir det også hele kroppen en solkysset hudfarge på bare åtte timer. Påfør produktet om kvelden og våkne opp med en brunfarge som ser helt naturlig ut – og som ikke smitter av på sengetøyet.

3. Når du er ute i siste liten

Dette er produktet for deg som er sent ute. Allerede to timer etter påføring ser du en forandring, og etter fire timer er selvbruningen ferdig. Det er også enkelt å regulere intensiteten på selvbruningen – er du fornøyd allerede etter to timer, vasker du bare av produktet. Den fargede kroppsgelen synes godt på kroppen og er derfor enkel å jevne ut. Dessuten inneholder den, i likhet med de andre produktene i serien, en spesielt utviklet parfyme som skjuler den typiske selvbruningsduften. M

4. Hurtigtørkende mousse som er enkel å påføre

Denne luftige selvbruningsmoussen til kroppen trekker raskt inn i huden og er beriket med blant annet algeekstrakt. Den gjennomskinnelige væsken forvandles til mousse ved påføring og klisser ikke. Den gir en helt naturlig brunfarge som utvikles gradvis når du smører deg inn daglig. Maksimal fargeeffekt får du etter 2–5 dager

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331