Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Maksimer din hudpleie!

Lengter du etter å skjemme bort huden din ordentlig, med masse god fuktighet og mykgjørende ingredienser? KICKS vet hvordan du skal gi hudpleierutinen akkurat det løft du trenger!

Sikre kort for glødAlle hudtyper trenger fuktighet og rens i ulike former for maksimal utstråling. Finn hudpleieheltene som gjør huden din pent fuktet og full av glød!

Forfriskende favoritter Produkter som renser og fukter raskt er en god start når du vil gi huden en etterlengtet oppfriskning. Handle favorittene som passer akkurat din hud! 

Ingredienser som gjør en forskjell Med riktig valg av aktive ingredienser og produkter i rutinen din blir huden din raskt fantastisk myk. Sjekk produktene som pleier på best måte! 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331