Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Livet på landet

Lengter du etter en rolig sommer nær naturen? Avslappende og fuktighetsgivende favoritter med harmoniske dufter er det beste reisefølget hvis du skal nyte feriedagene på landet.

1. Reisevennlig duft

Sats på små, reisevennlige flasker med dine favorittdufter i ferien. Amazing Grace Magnolia dufter som er herlig, landlig hage full av magnolia og roser.

2. Fin og beskyttet

Sats på multiprodukter, som gir både hudpleie, solfaktor og farge, til dovne sommerdager på landet. Et sånt produkt er Prime Time fra bareMinerals, en lett farget primer som jevner ut huden, beskytter mot sol og tilfører fuktighet

3. Pleiende leppefarge

Ta hånd om leppene, som lett blir tørre av mye solskinn. Leppebalsamen fra Buxom gir leppene fuktighet, volum og en personlig rosa tone.

4. Skjem bort huden

La også huden få ferie, og skjem den bort med herlige ansiktsmasker. Arkmasker er lette å ta med seg, de gjenoppretter fuktbalansen og får huden til å stråle.

5. Hudpleie i posrsjonspakninger

La ekstra herlig ansiktspleie få være med på ferien. Serum i ampulleform tar minimalt med plass i kofferten. Disse fra Biotherm er en kur på åtte dager som gjør huden fuktmettet og full av glød.

6. Hjemmespa

Pass på å ta vare på deg selv fra topp til tå i sommer. Håret trenger også ekstra fuktighet, og med en regelmessig kur holder det seg sterkt hele sommeren. Continus hårmaske i smarte små poser er perfekt på reise.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331