Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Finn din favoritt: perfekte paletter

Øyenskyggepaletten er superstjernen i sminkepungen! KICKS hjelper deg å finne farge-kombinasjonen som passer perfekt til nettopp deg.

ROMANTISK SKIMMER - Buxom Boss Babe Dolly
Boss Babe Dolly er full av glød og romantiske toner som passer for de aller fleste. Den myke blandingen av rosa, brunt og lilla i matte og metalliske toner gjør det lett å skape en myk look – og de tolv fargene er akkurat like fine på øyne som på kinn. Dessuten har de høypigmenterte skyggene innebygd primer, slik at de sitter riktig godt og ekstra lenge.

PERFEKTE BASEFARGER: BeautyAct Bare to Go
Hvis du er ute etter en palett med jordnære øyenskygger, har BeautyAct satt sammen den perfekte kombinasjonen av basisfarger. I paletten Bare To Go finner du ni matte, skimrende og glitrende nyanser til både hverdagslooken og en myk soting til fest.

TIL LEKRE SMOKEY EYES: Smashbox Cover Shot Punked
Cover Shot Palette fra Smashbox kommer i flere lekre fargekombinasjoner og er kjent for sine fantastiske pigmenter. Paletten Punked tilbyr åtte kalde toner som er perfekte både til hverdag og fest. Med denne jordnære miksen av skygger kan du for eksempel skape vårens trendy mattsvarte soting, som var å se på catwalkene over hele verden denne sesongen.

ALLE REGNBUENS FARGER: 35B Color Burst Artistry Palette
Morphe har samlet så å si alle fargene du trenger, i én palett. Color Burst Artistry Palette inneholder hele 35 fargesterke øyenskygger, i alle regnbuens farger. De pigmentsterke øyenskyggene er både matte og skimrende og føles deilig kremet på huden. Med denne paletten kan du slå deg løs og la kreativiteten blomstre!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022