Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

En duft av Chris Hemsworth

På filmlerretet spiller han superhelten Thor med dunder og brak – men privat brenner den australske skuespilleren Chris Hemsworth for kalde bad. KICKS tok en prat med Hugo Boss-ambassadøren om filmens velduftende fremtid – og om å stjele konas hudpleie.

JA. CHRIS HEMSWORTH er uten tvil en av verdens stiligste menn – det kan selv ikke en dårlig videoforbindelse fra Australia legge skjul på. Tross statusen som hollywoodstjerne valgte han å flytte hjem til Australia med familien for flere år siden. Det å gå sin egen vei, å våge å gjøre sine egne valg, er nettopp den følelsen som er fanget i den nye duften Boss Bottled Parfum, som Chris er ambassadør for.

Hei, Chris! Du var en av de første i verden som fikk lukte på Boss Bottled Parfum. Hvordan vil du beskrive den?
– Det er alltid litt vanskelig å beskrive en duft for andre. Duft er en ganske personlig opplevelse, men jeg synes at Boss Bottled Parfum har en tydelig karisma, der de tre- og jordaktige notene gir den en innebygd styrke – en tydelig pondus.

Hvis den nye Boss Bottled Parfum skulle vært en av karakterene du spiller på film, hvem skulle det vært?
- Haha, det er et morsomt spørsmål! Vel, den er jo litt som en flaske det slår gnister av, en duft som imponerer, så det er nok Thor som legemliggjør denne parfymen best.

Bruker du parfyme hver dag?
– Nei, ikke hver dag, men alltid når jeg gjør noe om kvelden. For eksempel hvis jeg skal ut på middag eller en tilstelning. Når jeg er på filmsett, handler det om å la karakteren jeg spiller, komme frem. Det gjør man ved hjelp av miljøer, klær, makeup og iblant også parykker – men jeg har aldri brukt en duft til å bygge opp en karakters personlighet. Kanskje jeg skal begynne med det! Den dagen vi får kinoer og skjermer som kobler ulike dufter til forskjellige filmer, skal jeg definitivt gjøre det haha!

Har du en hudpleierutine? Vi har hørt rykter om at du gjerne knabber din kones produkter …
– Konen min, Elsa, har nettopp lansert sitt eget hudpleiemerke med naturlige ingredienser fra Australia der vi bor, så ja, det stemmer – nå mer enn noensinne, haha! Og jeg bader i kaldt vann flere ganger i uken. Jeg har nørdet meg opp på vitenskapen som beviser at kalde dypp i sjøen er utrolig bra for helsen – men egentlig er det kanskje mest av alt en unnskyldning for å komme meg ut og surfe oftere!

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort