Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ekspertenes favoritter – fra jobb til julebord

Denne tiden av året er full av julefester og julebord. KICKS’ eksperter gir tips om favorittene de bruker når de går fra jobb til fest og raskt vil se partyfine ut.
Av Åsa Östergren, Redaktør25.11.2022, kl. 10.40

Jeg elsker rouge og når jeg går fra jobb pleier jeg vanligvis å ville dra på litt ekstra! Min favoritt er BeautyAct Iconic Blush Kit - Her kan du velge om du vil ha en varm eller kald nyanse. Som oftest pleier jeg å dra rougekosten over alle fire nyansene for en superfin finish. 

Petra Makeup artist & sosiale medier, KICKS hovedkontor 

Acqua di Parma Vaniglia EdP lukter virkelig godt hele kvelden! Den har pondus og fin sødme. Den føles litt pudderaktig i begynnelsen, men blir mer fyldig etter hvert. 

Oscar - Personal shopper, KICKS Gallerian Stockholm 

Glam To Go Mini Palette fra Anastasia er min favoritt for å raskt forvandle en hverdagslook til en festlook. Jeg bruker glitrende øyenskygger med fingeren for å få frem pigmentene best. 

Malin - Makeupartist, KICKS hovedkontor 

Jeg elsker eyeliner og tegner gjerne en ekstra lang vinge når jeg vil komme i feststemning. Min favoritt Tattoo Liner fra KVD holder seg skarp og sitter der den skal hele kvelden. 

Åsa Makeupartist & KICKS Magazine, KICKS hovedkontor  

Jeg pleier fokusere på øynene når jeg sminker meg og da passer løsvippene Kiss Blowout False Lashes Pageboy godt. De får vippene til å se fyldige og lange ut på en naturlig måte. 

Isabella - Makeupartist & content producer, KICKS hovedkontor 

Åsa Östergren, Redaktør

Åsa er en av KICKS' skjønnhetseksperter og ansvarlig redaktør for KICKS Magazine. Hun har mange års erfaring som skjønnhetsredaktør i ulike magasiner og har jobbet som profesjonell makeupartist og hårstylist innen foto i over 15 år. I tillegg til sin brede kunnskap om makeup, har Åsa også en omfattende hudpleierutine og full kontroll på de aller beste produktene.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331