Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Alle snakker om anti-pollutionhudpleie - KICKS forteller mer!

Den hotteste trenden innen hudpleie akkurat nå heter Anti-Pollution. Ny forskning viser nemlig at det ikke bare er solen og genene våre som påvirker hudens aldring, men også forskjellige typer forurensning. KICKS forklarer mer.

Alle vet at solen er skadelig for oss, og vi er blitt flinke til å beskytte oss mot UVA- og UVB-stråler med solkrem. Vi vet også at genene våre gjør oss mer eller mindre disponerte for rynker. Men ny forskning viser at det finnes ytterligere en skurk: luft, eller for å være nøyaktig, luftforurensning. Luften i byene våre inneholder blant annet mikropartikler av sot, støv og ulike typer frie radikaler som bryter ned cellene våre. De kommer blant annet fra biler og fabrikker, og overeksponering for disse partiklene kan gjøre at huden i ansiktet eldes for tidlig. Også konstant temperaturveksling og kontormiljøer med elektromagnetisk stråling er en påkjenning for huden. For å motvirke dette lanseres nå en ny type hudpleieprodukter: Anti-Pollution-hudpleie. Disse produktene har ofte et høyt innhold av antioksidanter, vitaminer og solfaktor som sammen beskytter hudbarrieren, nøytraliserer skadelige stoffer og dessuten reparerer huden når skaden allerede er skjedd.

Produkter

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331