Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Den hotteste hudpleien - som virkelig utgjør en forskjell

Det kommer hele tiden spennende nyheter innen hudpleie. Her er de tre nyeste snakkisene – som virkelig utgjør en forskjell!

Hydrogel - en fantastisk fuktighetskilde

Hydrogel består av en svært stor andel vann, og mange av de nye arkmaskene er laget med denne supre fuktighetskilden. Hydrogel hjelper serumet og de aktive ingrediensene i masken til å trenge bedre inn i huden. Alle hudtyper har godt av å få tilført ekstra fuktighet gjennom hudpleien. På sikt gjør det huden både mykere og glattere, i tillegg til at det minimerer fine linjer og tørre hudpartier.

Niacinamid - motvirker porer og fine linjer

Niacinamid er en variant av vitamin B3 som styrker hudens elastisitet og forminsker store porer og fine linjer, samtidig som det bidrar til å jevne ut hudtonen. I Asia har man brukt niacinamid lenge, nettopp på grunn av den lysnende effekten. Personer med akne og irritert hud pleier også å få et godt resultat av niacinamid, siden det i tillegg virker betennelsesdempende.

Probiotika - beroliger og styrker

Probiotika er en samlebetegnelse for levende, «snille» bakterier som finnes på huden og i kroppen. Når huden kommer i ubalanse, kan det svekke bakteriefloraen på huden. Hudpleieprodukter som inneholder probiotika, balanserer hudens naturlige immunforsvar og virker beroligende og betennelsesdempende. Probiotika fungerer og gir godt resultat på alle typer sensitiv hud – akne, tørrhet, rødhet og overfølsomhet.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331