Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Bli kjent med Continu: Aktiv hårpleie

Hårpleie med aktive ingredienser gjør underverker for både hår og hodebunn. KICKS ønsker det nye hårmerket Continu velkommen, som imponerer med sine gjennomtenkte innholdsfortegnelser.
Del

DET NYE VEGANSKE hårpleiemerket Continu setter ingrediensene i fokus – på samme måte som vi vanligvis ser når det gjelder eksklusive hårpleieprodukter. Noe mange glemmer, er at også huden i hodebunnen må tas vare på, ikke minst for at håret skal ha det bra. Continus produkter, som er fremstilt i Skandinavia, er fulle av godsaker som jobber effektivt for at både håret og hodebunnen skal stråle. Blant de aktive stoffene i de pleiende og imponerende ingredienslistene finner du blant annet fukthelten hyaluronsyre, styrkende peptider, beroligende aloe vera samt eksfolierende AHA- og BHA-syre. Vi presenterer her noen av gullkornene til merket og deres superingredienser, slik at du vet hvilke nettopp ditt hår trenger.

Del

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331