Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

BeautyAct: The New Basics

BeautyActs kreative hudpleie, makeup og makeupkoster ble umiddelbart en suksess etter lanseringen hos KICKS sist høst. Nå slipper de enda flere basefavoritter med innebygget hudpleie som får huden din til å stråle – både øyeblikkelig og på lang sikt.

BeautyActsmakeup er mer enn bare sminke, det er avanserte, dobbeltvirkende produkter med innebygget hudpleie som tar vare på huden din i dybden. De er fulle av hudelskende, aktive ingredienser som for eksempel hyaluronsyre, prebiotika og niacinamid, slik at huden blir finere både umiddelbart og jo mer du bruker dem. Nå lanserer BeautyAct fire nye produkter for makeupbasen, sånn at enda flere kan finne sin perfekte makeuprutine – uansett hudtype, hudtone og stil. Gå ikke glipp av disse beauty must-haves, som nå er å finne på kicks.no og i din KICKS-butikk.

1. FUKTIGHETSGIVENDE LETTVEKTER
Med Radiant Skin Moisturiser får du ikke bare wow glow och solfaktor, den tilfører også fuktighet med effektive aminosyrer og botanisk sukkerekstrakt. Den fjærlette tonede kremen gir en følelse av helt naturlig hud – som ser helt fantastisk ut!

2. PROFF PENSEL
De superproffe makeupkostene med luksuriøst gullhåndtak blir enda flere nå som BeautyAct-familien utvides med Sheer Complexion Foundation Brush. I likhet med de andre penslene fra BeautyAct har kosten et håndtak i gjenvunnet aluminium og syntetisk bust i høy kvalitet. Den flate tuppen og den tette busten gjør denne verktøysfavoritten perfekt for deg som kjapt vil skape en naturlig overflate med foundation, BB-krem eller CC-krem.

3. BESKYTTENDE GLØD
Denne hverdagsfavoritten har byggbar dekkevne og gir huden en glatt overflate med fantastisk glød. Kraftige antioksidanter fra yoshino-kirsebær beskytter huden mot skadelige frie radikaler samtidig som de både tilfører fuktighet og roer ned huden. Og som ikke det var nok, beskytter denne multifunksjonelle BB-kremen mot sol med solfaktor 25. Perfekt til våren med andre ord!

4. FARGEKORRIGERENDE UNDERLAG
BeautyActs store utvalg av primere ble umiddelbart storselgere da de ble lansert sist høst, og både de pleiende ingrediensene og de fantastiske resultatene blir satt stor pris på. Nye Colour Control Primer har en lett grønn tone for å korrigere rødhet i huden, samtidig som den glatter ut hudoverflaten og minimerer porer.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331