Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

STEINBUKKEN - 22.12.–20.1.

Den jordnære, viljesterke og trygge steinbukken unngår gjerne det kompliserte og foretrekker diskré dufter med varme noter som sandeltre, ambra, lavendel og vanilje. Også tidløse duftklassikere tiltaler og fremhever den stabile og pålitelige personligheten til dette jordtegnet.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

lette duftkomposisjoner med friske noter som sitron, lime og appelsin er sprudlende og oppkvikkende, akkurat som vannmannen. Dette kreative, kvikke og sosiale lufttegnet blir også tiltrukket av dufter med grønne innslag. Vannmannen velger gjerne en signaturduft.

FISKENE - 19.2.–20.3.

Dyrekretsens følsomme romantiker liker lette dufter, gjerne med marine noter, men setter pris på noe uventet som ingefær eller kaffe for å understreke den mystiske auraen. Den intuitive og myke fisken føler seg også hjemme i naturlige dufter.

VÆREN - 21.3.–20.4.

Dufter som etterlater et varig inntrykk gjør den målrettede væren enda mer selvsikker. Røykpregede akkorder, unisexdufter og tydelige noter av krydder, gjerne med et stenk av sitrus, passer til det ildfulle tegnet. En dristig duft er den beste følgesvennen når den selvsikre væren stormer fram gjennom livet.

TYREN - 21.4.–21.5.

Gourmandnoter med sjokolade og tonkabønne eller romantiske blomsterdufter av for eksempel rose og sjasmin varmer hjertet til den trygge oksen. Den kjærlige og lidenskapelige, men også viljesterke personligheten blir forsterket av en duft som både er forførende varm og klassisk enkel.

TVILLINGENE - 22.5.–21.6.

Den impulsive tvillingen blir til-trukket av kontrastrike og lette dufter som går hånd i hånd med deres lekne energi. Tvillingene, som er det mest sosiale og flørtende stjernetegnet, bytter gjerne duft regelmessig, og liker ofte nylanserte duf-ter med noter som sitrongress, pepper-mynte, grapefrukt og bergamott.

KREPSEN - 22.6.–22.7.

Myke, søte duftnoter som vanilje, musk og hvite blomster gjør at den følsomme, intuitive og hemmelighetsfulle krepsen kommer til sin rett. Også klassiske blomsterdufter med varme undertoner fremhever tegnets omtenksomme og romantiske natur.

LØVEN - 23.7.–23.8.

Den kraftfulle og naturlig elegante løven fremheves av luksuriøse og krydrede noter som rose, lær, ambra og rosépepper. Dette ildtegnet er både lojalt og omtenksomt, men elsker å være i sentrum. Dramatiske dufter som vekker oppmerksomhet, forsterker løvens fan-tastiske selvtillit.

JOMFRUEN - 24.8.–22.9.

Dette problemløsende og pålitelige tegnet setter pris på enkelhet og føler seg mest vel i ukompliserte, friske noter som patsjuli, sitron, tre og urter. Naturlige og nyvaskede duftblandinger tiltrekker den jordnære jomfruen, som også gjerne bruker chypredufter.

VEKTEN - 23.9.–23.10.

Den sosiale og uselviske vekten sørger for at alle har det bra, og trives best i rolige duftkomposisjoner med noter av for eksempel sedertre, sandeltre og klassisk rose. Diplomaten blant stjernetegnene elsker balanse og harmoni, også når det gjelder duft.

SKORPIONEN - 24.10.–22.11.

Den lidenskapelige skorpionen fortryller omgivelsene med vane-dannende og sensuelle duftnoter som musk, eksotiske blomster og tuberose. Intense dufter som forsterker den magnetiske energien, får dette stjernetegnet til å føle seg uimotståelig.

SKYTTEN - 23.11.–21.12.

Dyrekretsens evige optimist kan med fordel bruke orientalske eller søte duftnoter, for eksempel pære, mandarin, lette treslag og oppkvikken-de kryddernoter som safran. Skyttens smittsomme entusiasme og snarrådighet gjenspeiles best av lekne duftblandinger med tydelige akkorder.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331