Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

IDA WARG

IDA WARG Beauty står for moderne skjønnhetsprodukter og velvære. Alle produktene er 100 % veganske og produsert i Skandinavia, og de er ikke testet på dyr. Varemerket inneholder brun-uten-sol-produkter, hårpleie med næringsrike ingredienser og nærende kroppspleie spesielt tilpasset dine ulike behov. Opplevelse: Når du bruker produktene våre, vil vi at du skal oppleve den fantastiske formelen og de herlige duftene. Produktene tar deg til et nytt nivå for å gi deg spa-følelsen hjemme. Kvalitet: Vårt fokus er å lage produkter av beste kvalitet til beste mulige pris. Både produktutviklingen og produksjonen foregår i Skandinavia, for høy sikkerhetskontroll. Resultat: Produktene våre er fremstilt av ingredienser av høy kvalitet for at du skal få et profesjonelt resultat hjemme.

Hos KICKS finner du et stort utvalg av Ida Warg, både i butikk og på nettet 

Det svenske hudpleiemerket Ida Warg ble grunnlagt i Stockholm i 2018 og tilbyr moderne skjønnhetsprodukter som er veganske, cruelty free og produsert i Skandinavia. Med sine nydelige konsistenser og sensuelle dufter ønsker Ida Warg å øke velværen og samtidig berike skjønnhetsrutinene dine med næringsrike og pleiende ingredienser. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Ida Warg, både når det gjelder hudpleie for kroppen som dusjkrem, body butter, kroppsskrubb og selvbruning, samt hårpleie som sjampo, balsam, hårmaske og hårolje. Velkommen til å handle i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet!   

Kjøp hudpleie og hårpleie fra Ida Warg hos KICKS 

Ida Warg tilbyr moderne skjønnhetsprodukter som både er bra for deg og for miljøet. Alle produkter veganske og cruelty free, og de nydelige konsistensene og nøye utvalgte duftnotene forhøyer velværen og gjør øyeblikket på badet litt ekstra sanselig med en nydelig spa-følelse. Å bruke hårpleie og kroppspleie fra Ida Warg er rett og slett en litt ekstra avslappende historie! Hos KICKS finner du et bredt utvalg av produkter fra Ida Warg både for håret og huden. Innen kroppspleie tilbyr vi for eksempel dusjkrem, kroppsolje, body lotion og håndpleie, i tillegg kan du kjøpe ansiktsvann og face mist fra Ida Warg hos oss. Hos KICKS finner du også et stort utvalg av selvbruning fra Ida Warg, både mousse, lotion og mist. Velkommen til å handle produkter fra Ida Warg i din nærmeste KICKS-butikk eller på nettet. Vi ses!   

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331