1 / 1
Sugar Addict EdP
Størrelse:50 ml
2.255 kr
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
Sugar addict åpner med en blendende eksplosjon av rent sukker, et krystallaktig rush som vekker sansene. Et hint av rik kakao, varm kanel og kremet vanilje virvler sammen og skaper en lagvis sødme som aldri føles klumpete. En sjenerøs skvett rom tilfører en alkoholholdig dybde, mens kasjmirtre skaper en luksuriøs, myk base. Subtile hint av kaffe og labdanum tilfører et snev av sofistikert bitterhet, en påminnelse om at ekte nytelse handler om balanse. Sugar addict er for den lekne gourmand-elskeren som tror at et snev av sødme kan løfte enhver opplevelse. Bruk den alene som en deilig hudduft, eller kombiner den med dine mest vågale parfymer for å skape en signatur som er både berusende og helt din egen.
Form | Spray |
Duftfamilie | Amber |
Alcohol Denat. (66, 5%) – CAS # 64-17-5
Fragrance (28, 70517%) – CAS # Ikke oplyst
Water (3, 5%) – CAS # 7732-18-5
Coumarin (1, 2924%) – CAS # 91-64-5
Cinnamal (0, 00135%) – CAS # 104-55-2
Eugenol (0, 00108%) – CAS # 97-53-0
OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.
Innhold | 50 ml |
Enhetspris | 45.100 kr/l |
Merke | BORNTOSTANDOUT |
Kategori | Eau De Parfum |
Se alt | BORNTOSTANDOUT Eau De Parfum |
Varenummer | 1019036 |
EAN | 8809840210745 |
Produsent, EU | Dermameal 5, Dangjeong-ro 60beon-gil, Gunpo-si 15847 Gyeonggi-do Sydkorea |
Produsentkontakt | [email protected] |
Produsent | Swiss Fragrance GmbH, Arben Ademi Steigstrasse 26 8406 Winterthur Switzerland |
Produsentkontakt | [email protected] |
Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.
- Visa
- Mastercard
- Vipps
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her