Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Acqua di Parma

Acqua di Parma - klassisk og moderne luksus

Acqua di Parma er italiensk eleganse på sitt beste. Livsstils- og motemerket Acqua di Parma skapte sin første duft Colonia i 1916 i byen Parma, som merket er oppkalt etter. På den tiden var de fleste parfymer mye sterkere og tyngre, og den forfriskende lette Colonia ble raskt populær over hele Europa. Gjennom årene har Acqua di Parma utvidet kolleksjonen med nye dufter og hudpleieprodukter for både menn og kvinner. Alle produktene lages i Italia med naturlige ingredienser som destilleres for hånd av dyktige fagfolk, alt for å gi deg essensen av italiensk stil og klasse. Kicks har et stort utvalg av eksklusive produkter fra Acqua di Parma.

Merker
Duftkategori
Formel
Duftnoter
97 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331