Kjøp duft fra Acqua di Parma på nettet eller i butikken hos KICKS! - KICKS - KICKS
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Ekspressleveranse
  Ekspressleveranse
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig tom

Nå har vårt fantastiske salg startet! Sjekk det ut her

Acqua di Parma parfyme

Acqua di Parma er italiensk eleganse på sitt beste. Firmaet ble grunnlagt i 1916 med den ikoniske Acqua di Parma parfymen Colonia, som har vært inspirasjon for varemerket og hjulpet til med å forme deres verdier rundt kvalitet, eleganse og følelsen for detaljer. Gjennom årene har Acqua di Parma utvidet kolleksjonen med nye dufter og hudpleieprodukter for både menn og kvinner. Alle produktene lages i Italia med naturlige ingredienser som destilleres for hånd av dyktige fagfolk, alt for å gi deg essensen av italiensk stil og klasse. Kicks har et stort utvalg av eksklusive produkter fra Acqua di Parma.

59 produkter
Sorter: Mest kjøpte
 • På kampanje
  Høyeste karakter
  Flest anmeldelser
  Nyheter
  Mest kjøpte
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Navn A-Å

Hos KICKS finner du et stort utvalg av Acqua di Parma

Dufthuset Acqua di Parma ble grunnlagt i byen Parma i Nord-Italia allerede i 1916 og har siden da fokusert på kvalitet, håndverk, eleganse og en unik oppmerksomhet på detaljer. Allerede samme år ble den ikoniske parfymen Colonia lansert – en elegant, frisk og tidløs historie med noter fra blant annet sitrusfrukter, lavendel, rosmarin, sedertre og vetiver. I dag tilbyr Acqua di Parma et stort utvalg av dufter som passer for både kvinner og menn, hvor den italienske arven alltid står i sentrum. Parfymene er selvfølgelig laget i henhold til tradisjonelle teknikker hjemme i Italia, hvor man kun bruker de beste råvarene og materialene. Hos KICKS finner du et bredt utvalg av dufter fra Acqua di Parma, både på nettet og i utvalgte KICKS-butikker. Velkommen til å utforske og handle dufter fra Acqua di Parma, som er like luksuriøse som de er unike, hos oss!

Handle Acqua di Parma på nett eller i utvalgte butikker hos KICKS!

Visste du at Acqua di Parma har vært en ledende aktør i markedet for luksuriøse duftprodukter i mer enn 100 år? Merket, som ble grunnlagt i 1916 av baron Carlo Magnani fra Parma, er i dag et symbol på italiensk raffinement, solid håndverk og diskret luksus. Produktene er inspirert av sin italienske arv, samtidig som Acqua di Parma hele tiden streber etter utvikling for å holde seg relevant og meningsfylt. Helt siden starten har produktene fra Acqua di Parma blitt laget hjemme i Italia, med formål om å både feire landets unike arv og bevare den så mye som mulig. Acqua di Parma ønsker med sine dufter å hylle både den italienske sjelen og den evig skinnende solen. Hos KICKS finner du et stort utvalg av dufter fra Acqua di Parma, både i utvalgte KICKS-butikker og på nettet. Velkommen til å handle dufter som passer både kvinner og menn hos oss på KICKS!

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024