Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Van Cleef & Arpels parfyme

I 1896 giftet Estelle Arpels (datter av Salomon Arpels, en forhandler av edelstener) seg med Alfred Van Cleef. Samme år hadde Alfred Van Cleef og Salomon Arpels opprettet et selskap sammen for å drive smykkehandel. I 1906 registrerte de «Van Cleef & Arpels» som varemerke og åpnet en butikk på 22 Place Vendôme. Fra 1909 blomstret selskapet Van Cleef & Arpels, og de etablerte flere butikker på ulike feriesteder som Deauville, Nice og Monte Carlo. I 1979 lanserte juveleren sin første duft på markedet, og duftens navn var «First». Tanken bak First var å designe den første duften skapt av en juveler. En duft som skulle være en hyllest til femininiteten. I dag ligger duftfokuset deres på linjen Collection Extraordinaire. En samling dufter som bruker de aller fineste råmaterialene som er tilgjengelig.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331