Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

St. Tropez

St. Tropez er verdens ledende produsent av selvbruningsprodukter – hvert minutt utføres det en St. Tropez spray tan, og hvert femtende sekund blir det solgt et St. Tropez-produkt. Selvbruning er ikke lenger bare et sesongprodukt for sommeren, for huden din fortjener å ta seg best mulig ut gjennom hele året. I Norge er vi ikke velsignet med de store mengdene solskinn, og da er St. Tropez en reddende engel! St. Tropez-produktene er beriket med grønne pigmenter som motvirker oransje skjær og i stedet gjør huden vakker og solbrun. De inneholder også aloe vera og fungerer som fuktighetskrem. Hos Kicks finner du selvbruningsprodukter fra St. Tropez i form av krem, spray og olje, og den uunnværlige selvbruningshansken sørger for en jevn påføring uten skjolder.

Merker
Hudtype
Formel
Egenskap
Natural Choice
30 produkter
Mest kjøpte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331