Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

St. Tropez

St. Tropez er verdens ledende produsent av selvbruningsprodukter – hvert minutt utføres det en St. Tropez spray tan, og hvert femtende sekund blir det solgt et St. Tropez-produkt. Selvbruning er ikke lenger bare et sesongprodukt for sommeren, for huden din fortjener å ta seg best mulig ut gjennom hele året. I Norge er vi ikke velsignet med de store mengdene solskinn, og da er St. Tropez en reddende engel! St. Tropez-produktene er beriket med grønne pigmenter som motvirker oransje skjær og i stedet gjør huden vakker og solbrun. De inneholder også aloe vera og fungerer som fuktighetskrem. Hos Kicks finner du selvbruningsprodukter fra St. Tropez i form av krem, spray og olje, og den uunnværlige selvbruningshansken sørger for en jevn påføring uten skjolder.

31 produkter
Sorter: Mest kjøpte
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331