Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Redken

Ved hjelp av toppmoderne vitenskap og en innovasjonsarv, var Redken det første merket som satte et vitenskapelig fokus på hår på 1960-tallet og oppdaget formelen som fortsatt er alfa og omega innen hårpleie: PROTEIN + FUKTIGHET + SUR pH = HÅR SOM SER SUNT UT. Redken er betrodd av millioner av profesjonelle frisører over hele verden, og er elsket av mote- og skjønnhetsjournalister for sine vitenskapelige håroppskrifter og ikoniske flytende farger. Disse leverer kraftfulle hårtransformasjoner og bevarer sunnheten i håret for prestasjonsbevisste frisører og deres kunder rundt om i verden.

Redken – profesjonell hårpleie med røtter i vitenskapen  

Redkens reise startet på 1960-tallet da den amerikanske skuespilleren Paula Kent oppdaget at hun fikk allergiske reaksjoner, og problemer med håret, etter gjentatt bleking og behandlinger. Verken hudleger eller frisører så ut til å være i stand til å få bukt med problemene hennes. Paula Kent tok derfor saken i egne hender, og sammen med sin frisør Jheri Redding skapte hun merkevaren Redken, basert på filosofien om at hårprodukter må utvikles med kunnskap om hår, ingredienser og dets kjemi. 

Idéen bak Redkens hårpleieprodukter er dermed forankret i vitenskap de høypresterende produktene bygger på avansert teknologi og pleiende ingredienser, og gir deg de beste forutsetningene for at du skal få et sterkt og frisk hår når du bruker produktene. I dag er Redken et verdenskjent merke og brukes bak kulissene på motevisninger i Paris, New York, Milano og London. Redkens anerkjente produkter brukes også i salonger og av stylister over hele verden. Siden 1970-tallet har Redken jobbet  med å utdanne frisører for å skape den beste salongopplevelsen og servicen for kundene sine. 

Finn dine hår- og stylingfavoritter fra Redkens brede produktsortiment  

Har du tørt, bleket og skadet hår? Eller hår som har mistet glans, mangler volum eller har begynt å tynnes? Redken har utviklet en rekke ulike produkter som fokuserer på å behandle ulike typer hårproblemer. Hos KICKS finner du de fleste av Redkens populære serier som er skreddersydd for å matche akkurat dine spesifikke hårbehov. Redkens Extreme-serie gir styrke til skadet og slitt hår, produktserien All soft inneholder mykgjørende arganolje som gir mykhet og fuktighet til tørt hår, mens High Rise-serien gir maksimalt volum til alle hårtyper. Redken har også utviklet serier som retter seg inn for å reparere og behandle skadet hår. Cerafill-serien består av hårfortykkende produkter som kan brukes på normalt, tynt og kraftig fortynnet hår. I Redkens sortiment finnes også fargebevarende hårprodukter for de med blondt og bleket hår, men også de som har grått og brunt hår. Redken har også et bredt sortiment av stylingprodukter som håroljer, mousse, hårspray og varmebeskyttelse slik at du skal kunne skape dine vakreste hårlooks.  

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331