Nyhet
1 / 1
Nyhet

No.5 Bond Maintenance Conditioner

Variant:100 ml
249 kr
Som medlem vil du motta 249 poeng
Med dette produktet får du gratis frakt · {}
"Viktige fordeler
Reduserer brekkasje og styrker håret
Pleier, fukter og tilfører fuktighet
Forbedrer håndterbarhet og gir glans

En konsentrert og fargesikker balsam som er bevist å redusere brekkasje og gi næring til håret, slik at det blir glattere, mer glansfullt og lettere å håndtere for hver vask. Den fuktighetsgivende formelen tilfører fuktighet til alle hårtyper samtidig som den løser opp floker og styrker håret. Bruk No.5 etter No.4 daglig eller hver gang du vasker håret.

INGREDIENSER
Panthenol og glyserin: Tilfører fuktighet til håret for å holde det hydrert og bidrar til å forebygge brekkasje."
Etter hårvask med No.4 Bond Maintenance® Shampoo, påfør balsamen i midtlengder og tupper. La virke i 1–3 minutter. Skyll godt.
Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Acrylates Copolymer, Aminomethyl Propanol, Aqua, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Panthenol, Glycerin, Quaternium-95, Butylene Glycol, Propanediol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum.

OBS! Det kan være små uoverensstemmelser mellom ovenstående innhold og innholdsdeklarasjonen på varen du som kunde mottar fra KICKS. Vi anbefaler derfor at du alltid kontrollerer innholdet på det fysiske produktet du mottar.

Innhold100 ml
Enhetspris2.490 kr/l
MerkeOlaplex
KategoriBalsam
Se altOlaplex Balsam
Varenummer94083074
EAN7310640415014
LeverandørIkke brugt
Rørmosevej 1
3450 Allerød

Hos KICKS kan du betale med alle betalingsmåtene du kjenner. Du velger betaling i kassen.

  • Visa
  • Mastercard
  • Vipps
  • Klarna
Vi har gjort det enkelt for deg å finne våre profesjonelle hårprodukter ettersom alle er merket med «Pro Hair».
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundeanmeldelser

Vær den første til å anmelde dette produktet
Alle anmeldelser leses av KICKS kundeservice før publisering. Les mer her