Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

SALE 30% på salgs-prisen!

La vie est belle Soleil

Lancôme introduserer La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum "duften som fanger lyset fra solen"

Glede er mer enn en følelse, det er en aura av strålende lys.

Lancôme La vie est belle Soleil Cristal Eau de Parfum inviterer deg til å lyse opp verden med glede og lykke, og gjøre det ordinære om til ekstraordinære øyeblikk.

Parfymeflakongen har uendelige holografiske nyanser. Fra sitt varme gylne hjerte til spissen av dens skinnende vinger, stråler lys fra flakongen som en glorie av lykke.

La Vie est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum er en sprudlende blomsterduft med en herlig duftkomposisjon av musserende toppnoter av mandarin, et forførende hjerte av hvite blomster og en sensuell bunn av vanilje kombinert med patsjuli.

La Vie est Belle Soleil Cristal inneholder lyse og glitrende sitrusnoter fra bergamott og mandarin - og er krydret med rosa pepper og akvatiske noter.

Denne vinden av friskhet avslører en bukett av hvite blomster som ylang-ylang, fremhevet med varme innslag fra noter av kokosnøtt.

Signaturen til La Vie est Belle er skapt rundt solkysset tre og gourmand noter med en vanilje infusjon.

La Vie est Belle er en overbevisning, en deklarasjon til verden om at livet er vakkert når du velger din egen vei til lykke.

Hvilken La Vie est Belle er din favoritt?

Lancôme mener at lykke og glede er den mest attraktive formen for skjønnhet, og i over 85 år har Lancôme med stor glede fått kvinner rundt om i verden til å føle seg så glade og vakre som de er! Hos Lancôme tror vi på kraften av lykke, og selv om lykke har forskjellig betydning for alle – vet vi alle hvordan det føles.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331