Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ONLINE ONLY! Få 20% ved kjøp over 700 kr fra 11-14.08! Angi koden KICKS20. Gjelder ikke DIOR, Byredo, Jo Malone, eller gavekort. Kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Matrix

Matrix ble grunnlagt i 1980 av det amerikanske frisørekteparet Arnie og Sydell Miller. Miller hadde vært frisør i over 20 år og ønsket å gi frisører et omfattende produktutvalg som ville hjelpe dem med å utvide deres virksomhet, samt gi dem forutsetningene for å dra full nytte av deres talent og kreativitet. Over to tiår senere er de originale ideene til familien Miller fortsatt i fokus, og Matrix er engasjert i utviklingen av profesjonelle frisører. Vår visjon er å bygge og samle det største og best utdannede globale frisørsamfunnet, drevet av uttrykkende inspirasjon, ukompliserte produkter og behandlinger til alle. Sterkere sammen.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331