Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Brush Cleanser

Brush Cleanser

KICKS Beauty

Rengjør effektivt sminkekoster ved å fjerne sminkerester. Spray over kosten, og tørk forsiktig av sminkerester med et rent håndkle. La kosten tørke helt før den blir brukt igjen.
59 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brush Cleanser
p88271220
v88271221
KICKS Beauty
NOK
59

Omtaler

Gunn | 08-03-2018
Må alltid ha en slik hjemme. Bruker den når jeg må rense en kost men ikke har tid til å la den tørke lenge, og så bruker jeg den til å spraye på og rense falske øyevipper mellom hver bruk!
M.D.J | 02-03-2018
Denne er jeg helt avhengig av! Det er få av oss som orker å vaske kostene grundig hver eneste dag, og da er denne sprayrensen super å ha. Den funker utrolig bra om du bare trenger en kjapp rengjøring av kostene. Anbefaler samtidig å vaske kostene mer i dybden med kicks beauty - makeup brush shampoo en gang i uken.
Sofie | 24-02-2018
Utrolig kjekk quick fix hvis du må rengjøre kostene dine med litt dårlig tid. Spray på kosten, jobb kosten i sirkelbevegelser på lit papir og gjenta om nødvendig. Dette er absolutt det beste alternativet om du er på farta!

Mer Informasjon

Rengjør effektivt sminkekoster ved å fjerne sminkerester.
Spray over kosten, og tørk forsiktig av sminkerester med et rent håndkle. La kosten tørke helt før den blir brukt igjen. Gjenta daglig eller så ofte det trengs.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331