Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Heavenly Luxe™ Wand Ball Powder Brush #8
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ Wand Ball Powder Brush #8

IT Cosmetics

Denne luksuriøse myke og runde børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å plukke opp og påføre den perfekte mengden av løse og pressede pudde...
395 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Heavenly Luxe™ Wand Ball Powder Brush #8
p90510824
v90510825
IT Cosmetics
NOK
395

Omtaler

Kjersti | 07-09-2019
Fantastisk til bronzer. Den fanger opp akkurat riktig mengde produkt, og gir et nydelig naturlig resultat. Hvis man liker å brontoure er nok ikke denne helt riktig, men hvis man liker at bronzeren gir et naturlig solkysset utseende kan denne anbefales. Nydelig myk mot huden, og har holdt seg like god etter mange vask.
Anne | 24-12-2018
Har aldri hatt en børste som føles så fantastisk myk mot huden. Som ren silke. Er spent på om den er like god etter vask. Noen med erfaring ?

Mer Informasjon

Denne luksuriøse myke og runde børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å plukke opp og påføre den perfekte mengden av løse og pressede pudder, for en perfekt og vakker påføring. Med de ultra-myke, prisvinnende syntetiske Heavenly Luxe-hårene, som ikke faller av og et soft-touch-skaft og presisjonsbørstehode, er den et must-have for en feilfri finish.
Påfør et løst eller presset pudder på hele ansiktet
og brystet med lette sveipende bevegelser for et naturlig feilfritt resultat.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331