Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Contouring Powder Brush

Contouring Powder Brush

Giorgio Armani Beauty

Denne børsten er det viktigste verktøyet for påføring av pudder. Den ergonomiske formen følger kinnbeina og prominente deler a ansiktet perfekt.
1 010 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Celine | 17-03-2019
Hvem faen vil bruke pengene sine på denne idiotiske børsten???????

Mer Informasjon

Denne børsten er det viktigste verktøyet for påføring av pudder. Den ergonomiske formen følger kinnbeina og prominente deler a ansiktet perfekt. De ultramyke fiberene kjærtegner huden for en unik sensorisk opplevelse. Geithårene sørger for en presis påføring, finere fordeling av pudderet og bedre hold. Maestro-børstene kombinerer sofistikert italiensk design med tradisjonell japansk ekspertise. Den nye serien med profesjonelle børster, designet for å tilby ultimat perfeksjon, markerer 15 år med Giorgio Armani Beauty.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331