Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Dewy Setting Spray 50 ml

Dewy Setting Spray 50 ml

KICKS Beauty

Settingspray som gjør at makeupen holder lenger og ser jevn og frisk ut hele dagen. Superlett og herlig mist som trekker raskt inn i huden.
159 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dewy Setting Spray
p90251866
v90251867
KICKS Beauty
NOK
159

Omtaler

Leila | 10-07-2019
Positivt: - sprayer godt. - god pris. Negativt: - føles ikke ut som den gjør noe. Den sitter bare på toppen av sminken din. Tar du på ansiktet ditt så er det sticky og sminken under beveger seg. - gir ikke dewy finish, ser ut som en har svettet etter en hard treningsøkt. Kommer ikke til å kjøpe igjen.
Katarina | 06-06-2019
Hvis du sliter med veldig tør hud og at sminken ender opp med å nesten tørke inn i løpet av dagen så er den her en LIVREDDER!! Har prøvd alt av kremer/sprayer etc for veldig tør hud og den her har rett og slett sjokkert meg, den er helt sinnsykt bra og sørger for at huden holder seg fuktig helt til du tar av sminken igjen. Veldig fornøyd med denne og kommer garantert til å kjøpe igjen, rett og slett en game changer for meg med veldig tør hud i ansiktet!

Mer Informasjon

Settingspray som gjør at makeupen holder lenger og ser jevn og frisk ut hele dagen. Superlett og herlig mist som trekker raskt inn i huden. Gir et flott resultat med et naturlig duggfriskt utseende. Gjør at makeupen holder lenger og at huden føles fuktet. Kan med fordel brukes flere ganger om dagen.
AQUA, GLYCERIN, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, SQUALANE, POLYSORBATE 20, PROPANEDIOL, TRIETHYLHEXANOIN, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, AROMA, TRIHYDROXYSTEARIN, SODIUM HYALURONATE, GLUCOMANNAN
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331