Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Top Secrets Instant Matte Pore Refiner 30 ml
Top Secrets Instant Matte Pore Refiner 30 ml
Top Secrets Instant Matte Pore Refiner 30 ml

Top Secrets Instant Matte Pore Refiner 30 ml

Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Matte Pore Refiner. Denne ultralette kremen med salisylsyre gjør porer mindre synlige og etterlater huden med en matt overflate.
375 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Top Secrets Instant Matte Pore Refiner 30 ml
p94002169
v94002170
Yves Saint Laurent
NOK
375

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Yves Saint Laurent Top Secrets Instant Matte Pore Refiner. Denne ultralette kremen med salisylsyre gjør porer mindre synlige og etterlater huden med en matt overflate. Oppdag YSLs “blotting paper på tube”. Brukes under makeup for å gi et jevnt, glansfritt underlag og foundation som sitter lenger. Brukes over makeup for enkle touch-ups for å kontrollere glinsende hud. Kan også brukes på slutten av hudpleierutinen som målrettet pleie, i områder i ansiktet berørt av fet hud og synlige porer. UMIDDELBAR FORDEL Gir en matt, poreløs hudoverflate som kjennes behagelig og holder hele dagen, med eller uten makeup. LANGSIKTIG FORDEL Porene blir mindre synlige for hver dag. Etter 1 måned bruk fremstår hudens tekstur som mer forfinet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331