Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Prep + Prime Natural Radiance Radiant Yellow
Prep + Prime Natural Radiance Radiant Yellow
Gave på kjøpet! Les mer

Prep + Prime Natural Radiance Radiant Yellow

MAC

En silkig gelformel med naturliga ingredienser som återfuktar och förbereder huden för foundation eller puder. Kontrollerar glans och ger en slät finish.
360 kr
Radiant Yellow
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Prep + Prime Natural Radiance
p895036
v44744274
MAC
NOK
360

Omtaler

Ida | 21-10-2019
Den eneste primeren du trenger! Jeg har brukt mange forskjellige før, men etter jeg begynte med denne kommer jeg aldri til å bytte igjen. Den er superlett på huden og setter seg på plass med en gang. Den gir helt utrolig nydelig glød gjennom hele dagen, og holder sminken pent på plass. Et virkelig must i sminkemappen.
Lise | 08-06-2019
Kjøpe en pakke med flere produkter i reisestr. der denne var med. Ble veldig positivt overrasket. Den minner om strobecreamen til MAC, men synes sminken sitter bedre med denne. Den gir masse glød og fungerer som en slags primer.
Silje | 09-02-2017
Ble anbefalt denne da jeg var hos Mac forhandler. Den får huden min til å se ut som en diskokule. Hvorfor putter de glitter/skimmer i en primer?! Utrolig skuffet....

Mer Informasjon

En silkig gelformel med naturliga ingredienser som återfuktar och förbereder huden för foundation eller puder. Kontrollerar glans och ger en slät finish. E- och C-vitamin skyddar huden medan koffein lugnar och dämpar. Uppljusande pärlpigment sprider ljuset och ger en skimrande effekt. 
Radiant Yellow är särskilt effektiv för mörkare hudtoner, och Radiant Pink passar ljusare hudtoner. 
Volum:50 ml
Hudtype:Tørr
Farge:Gul
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331