Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
Photo Finish Primerizer 30 ml
ONLY AT KICKS

Photo Finish Primerizer 30 ml

Smashbox

Primer + fuktighetskrem i 1! Primerizer leverer 24 timer fuktighet i tillegg til at den er en effektiv primer med en svært lett tekstur.
335 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hanne | 16-02-2019
Gir kjempemye fukt til huden, liker produktet veldig godt. Men litt spesielt at man betaler mer for en full size enn man gjør for to travel size..
Sandra | 29-12-2018
Har brukt denne i 1 1/2 år og kommer ikke til å bytte den ut! trekker fort inn og passer bra til tørr hud.
Silje Askheim | 21-11-2018
Kjennes mer ut som en fuktighetskrem enn en primer. Jeg merket ikke en primers egenskaper mens jeg brukte denne, men den gir masser av fukt så jeg brukte denne bare som en fuktighetskrem til slutt. For meg ble det litt smør på flesk å skulle bruke en fuktighetskrem i tillegg. Dufter godt. Tørker fort. Deilig med pumpe som gir en perfekt dose. Men neste gang blir det en tradisjonell primer på meg.

Mer Informasjon

Primer + fuktighetskrem i 1! Primerizer leverer 24 timer fuktighet i tillegg til at den er en effektiv primer med en svært lett tekstur. Den ble til i fotostudioet vårt i LA, utviklet for å øke fuktigheten i huden med 127 % og gjøre huden klar for makeup, alt i ett trinn. Denne fettfrie formelen tørker raskt og fungerer som en magnet som holder sminken på plass.
Ta 1-2 pumpetrykk på fingertuppene og påfør over ansiktet før makeup. Kan brukes med eller i stedet for fuktighetskrem. Fuktet med niacinamid og hyaluronsyre.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331