Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Smashbox Photo Finish Pore Minimizing Primer 30 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Pore Minimizing Primer
p066688
v87621876
Smashbox
NOK
295
En pore-minimerende og oljestyrende grunning fra Smashbox. Denne matte grunningen gjør at sminken din varer lenger, glatter huden din og reduserer synlige porene betydelig. Det mykgjør huden din og er vannavstøtende uten å tette porene eller irritere huden. Passer for alle hudtyper, men ideell for fet og blandet hud, da den kontrollerer olje i opptil 8 timer. Kombiner den med flytende eller kremfundament for best mulig resultat. Denne Pore Minimizing Primer er cruelty-free og vegansk. Oftalmologisk testet og ikke kviser. Studio Tips: Bruk det hele dagen i områder der du trenger oljekontroll. Anvendelse Varm opp grunning med fingrene før du påfører. Påfør et jevnt strøk på ren og fuktet hud Kan brukes alene, under fundament eller på toppen av sminken din. Fordeler: Betydelig redusere synligheten til porene Forholder seg til skinnende hud og virker oljekontrollerende hele dagen Tetter ikke porene eller forårsaker utbrudd Vannbestandig og myk struktur Etterlater huden myk og med en matt finish Cruelty-free og vegansk
Varm opp grunning med fingrene før du påfører. Påfør et jevnt strøk på ren og fuktet hud Kan brukes alene, under fundament eller på toppen av sminken din.
Volum:
30 ml
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
0607710040250

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.3
Basert på 10 omtaler
Les mer
K
Karin
30-04-2020
Like (0)
K
Kaia
08-04-2020
Like (0)
C
Christine
05-04-2020
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331