Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Blurring Active Base
Blurring Active Base
Blurring Active Base

Blurring Active Base

Guerlain

Blurring Active Base gir en matt, utglattet hud og en mer holdbar sminke. Den tryller øyeblikkelig bort porer, rynker og fine linjer. Huden fremstår fullstendig feilfri.
455 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Eline | 07-04-2019
Helt OK primer. Kommer ikke til å kjøpe denne igjen.

Mer Informasjon

Blurring Active Base gir en matt, utglattet hud og en mer holdbar sminke. Den tryller øyeblikkelig bort porer, rynker og fine linjer. Huden fremstår fullstendig feilfri. Den tynne konsistensen glir utrolig lett på og gir en fløyelsmyk overflate. Den perfekte primeren som holder huden matt og jevn gjennom hele dagen, samtidig som den lar huden puste.
Påføres etter krem: Ta en liten mengde av primeren og påfør ansiktet fra midten og utover for å jevne ut linjer og glatte ut huden. Vent et lite øyblikk før påføring av foundation.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331