Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body Luminous
Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body Luminous
ONLY AT KICKS

Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body Luminous

Urban Decay

Drømmer du om en smuk hud med en fejlfri finish? Urban Decay’s Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body giver øjeblikkeligt huden en frisk og smuk glød.
315 kr
Luminous
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body
p88291988
v88291989
Urban Decay
NOK
315

Omtaler

Magic | 27-09-2019
Den beste produkten jeg har prøvt på lenge, hvis man bygger opp hvor mye highligter man vil ha så blir det ikke alt for mye glitter. Har brukt kosten som kommer med denne amazing pakka og tro meg det føles som magic...
Hei :) | 01-08-2019
Skulle ønske jeg hadde testet den i butikk før jeg kjøpte denne på nett. Det er altfor mye glitter fall når du påfører dette. Fikk generelt mye glitter rundt i ansiktet og hår å fingre når jeg påførte produktet. Og når jeg ønsker å benytte en highlighter ønsker jeg kun en simpel og elegant glød over skinnbeina å ikke resten av meg :p Passer for de av dere som elsker masse glitter.
Thea | 11-04-2019
Herlig highlighter! Men passer best for de som elsker glitter. Denne skinner nydelig, men det drysser glitter litt over resten av fjeset.

Mer Informasjon

Drømmer du om en smuk hud med en fejlfri finish? Urban Decay’s Naked Illuminated Shimmering Powder for Face and Body giver øjeblikkeligt huden en frisk og smuk glød. Det lette pudder indeholder lysreflekterende og glitrende partikler, der giver diskret glans og glød. Naked Illuminated brændes i ovne på terracottaplader i 24 timer, hvorefter produktet færdiggøres i hånden. Ved at brænde det løse pudder får det samme smukke farve og glimmereffekt som fast pudder. Naked Illuminated kommer i et smukt etui med praktisk spejl og pensel.
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331