Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Invisible Glow Highlighter Light/Fair

Invisible Glow Highlighter Light/Fair

bareMinerals

Invisible Glow Powder Highlighter™ er en silkemyk, ultrafin, bakt highlighter som gir huden en strålende glød. Den er utviklet for å etterligne måten sollyset reflekteres på huden.
459 kr
Light/Fair
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Invisible Glow Powder Highlighter™ er en silkemyk, ultrafin, bakt highlighter som gir huden en strålende glød. Den er utviklet for å etterligne måten sollyset reflekteres på huden. Formulert med perlemor som fanger lyset og gir ekstra glød med en luksuriøs følelse. Maisstivelse hjelper til med å absorbere overflødig talg og olje for å motvirke blankhet, mens glyserin virker fuktighetsgivende. Denne highlighteren bringer frem en naturlig glød med en tynn og silkemyk formel som passer til alle hudtyper.
Påfør Invisible Glow Powder Highlighter™ med f.eks. Blooming Blush Brush på steder du vil lysne og løfte frem, for eksempel kinnben og brynsben.
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331