Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Invisible Glow Highlighter Light/Fair

Invisible Glow Highlighter Light/Fair

bareMinerals

Invisible Glow Powder Highlighter™ er en silkemyk, ultrafin, bakt highlighter som gir huden en strålende glød. Den er utviklet for å etterligne måten sollyset reflekteres på huden.
459 kr
Light/Fair
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Invisible Glow Highlighter
p89361004
v89361005
bareMinerals
NOK
459

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Invisible Glow Powder Highlighter™ er en silkemyk, ultrafin, bakt highlighter som gir huden en strålende glød. Den er utviklet for å etterligne måten sollyset reflekteres på huden. Formulert med perlemor som fanger lyset og gir ekstra glød med en luksuriøs følelse. Maisstivelse hjelper til med å absorbere overflødig talg og olje for å motvirke blankhet, mens glyserin virker fuktighetsgivende. Denne highlighteren bringer frem en naturlig glød med en tynn og silkemyk formel som passer til alle hudtyper.
Påfør Invisible Glow Powder Highlighter™ med f.eks. Blooming Blush Brush på steder du vil lysne og løfte frem, for eksempel kinnben og brynsben.
Farge:Beige
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331