Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

IT Cosmetics Hello Light Crème™ Highlighter Radiance

Vurderinger
Pris
245 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Utviklet i samarebeid med plastiske kirurger, er Hello Light Créme en fuktighetsgivende krem highlighter som glir enkelt over ujevnheter i huden, gir deg en våken og strålende look, som får frem dine fineste trekk. Denne revolusjonerende highlighteren er i en universal farge, og inneholde silke, hudrolysert kollagen, peptider og antioksidanter. Ved bruk av proprietære Drops of light Technology, en revolusjonerede, glød-skapende system som etterligner lys og gir illusjon av utjevning gjennom flytende krystaller - gir den en naturlig glød uten glitter.
Påfør Hello light Cream på de områdene i ansiktet som du ønsker å fremheve med ekstra glød - kinnbena, under brynene, pannen, innerst i øyenkroken og på neseryggen, for å skape en glød som varer. Se vedlagt instruksjonsbok for mer informasjon. For en "perfect match" så påfør Helle Light Créme med IT Cosmetics Heavenly Luxe Angeled Radiance Brush No.10.
Vekt:
6530 g
Farge:
Gull
EAN:
0817919011313
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Hvilken base fra IT Cosmetics passer deg?

Beauty Test: Hvilken base fra IT Cosmetics passer deg?

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

3.7
Basert på 3 omtaler
Les mer
M
Mathilde
24-08-2020
Like (0)
T
Trine
20-01-2019
Like (1)
E
Eli
10-01-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331